Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkejä? Miten Kaakao ilman kuorta

Vierailija
14.03.2021 |

Hei, tiedättekö miten kuumaan kaakaoon tulee maidon vuoksi kuori kun se viilenee ulkona nopeasti. Olisiko vinkkejä miten tätä kuorta ei tule. Auttaako jos tekee rasvattoman maitoon tms?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä pitää sekoittaa koko ajan

Vierailija
2/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitä pitää sekoittaa koko ajan

aivan - olisi pitänyt lisätä syy kysymykseeni. 4v lapseni haluaa kaakaota ja sitten on kovin paha mieli heti kun tulee tuota kuorta ja kieltäytyy juomasta.

Tahdottaisiin retkelle ja juoda kuumaa kaakaota mutta tämä kuori nyt ”pilaa” koko homman.

Pikkusisko matkassa mukana ja en siinä ehdi siksi mitenkään sekoittelemaan koko ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispaa keittäämisvaiheessa niin reippaasti, että pintaan tulee vaahtoa, ja sitten myös valmiina.

Eihän siinä mitään kuorta ole, jos on laitettu johonkin termokseen kuumana. Eli kaadetaan termokseen vasta silloin, kun kuori on kerätty pois. En minäkään siitä lapsena tykännyt, ja niinpä papan piti aina riipaista  kuori pois.

Vierailija
4/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vispaa keittäämisvaiheessa niin reippaasti, että pintaan tulee vaahtoa, ja sitten myös valmiina.

Eihän siinä mitään kuorta ole, jos on laitettu johonkin termokseen kuumana. Eli kaadetaan termokseen vasta silloin, kun kuori on kerätty pois. En minäkään siitä lapsena tykännyt, ja niinpä papan piti aina riipaista  kuori pois.

Kiitos. Kokeilen tuota vispaamista.. Termariin laitettu kuumana mutta kuori tulee heti sitten mukissa kun ollaan ulkona.

Vierailija
5/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina kauramaitoon, ei tule kuorta.

Vierailija
6/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina kauramaitoon, ei tule kuorta.

Eikö? Aivan mahtava vinkki! Kiitos, tämä menee heti testiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina kauramaitoon, ei tule kuorta.

Onko jokin tietty kauramaito mikä olisi erityisen hyvä tähän?

Vierailija
8/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina kauramaitoon, ei tule kuorta.

Onko jokin tietty kauramaito mikä olisi erityisen hyvä tähän?

En usko, että niissä nyt kauheasti eroja on. Meille ostetaan Aito-kauramaitoa ja siitä tehdään. Joskus ostan iKaffea, siitä tulee tietenkin kermaisempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuori tulee proteiinin jäähtymisestä.

Voit suojata pintaa jäähtymästä juomalla kaakaon kuumana, ja sekoittamalla välillä. Ellei tämä miellytä, laita kaakaon pinnalle kerros vaahtoa (kermaa, rasvatonta maitoa), joka toimii eristeenä. Ehkä myös voinokare auttaisi, ellet pidä sitä ällömpänä. Myös kaakaon peittäminen auttaisi.

Vierailija
10/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ups, viestini meni aivan pieleenkun osa tekstisä "maalautui" ja poistui!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
14.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaikille. Testaillaan näitä eri vaihtoehtoja ja katsotaan mikä onnistaa meidän pienten kanssa parhaiten.