Voiko porsaan sisäfileen ruskistaa tänään ja paistaa huomenna uunissa?
Vai pitääkö kypsentää heti ruskistamisen jälkeen?
Kommentit (6)
Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.
Vierailija kirjoitti:
Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.
Ei ole paloina/pihveinä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.
Ei ole paloina/pihveinä
Googlaa ”veitsi” ja hae YouTubesta opetusvideo.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.
Ei ole paloina/pihveinä
Googlaa ”veitsi” ja hae YouTubesta opetusvideo.
Kiitos! Näytti mielenkiintoiselta ja menee kokeiluun! Nyt tällä kertaa aion kuitenkin paistaa uunissa kokonaisena 😌
Kyllä voi.