Punajuuri on hyvä lihan tilalle lautaselle
Proteiineja ei toki ole, mutta maun puolesta viipaloitu ja leivitetty ja pannussa paistettu punajuurisiivu korvaa lihan/kalan ynnämuun lautasella.
Kommentit (7)
No ei korvaa, menenkin kohta paistamaan leivitettyjä punakampela fileitä. Tuolla ei ole muuta yhteistä punajuuri viipaleen kanssa kuin litteä muoto!
Vierailija kirjoitti:
NProteiineja ei toki ole, mutta maun puolesta viipaloitu ja leivitetty ja pannussa paistettu punajuurisiivu korvaa lihan/kalan ynnämuun lautasella.
Ei ole proteiineja mutta on haitallisia nitraatteja. Esimerkiksi vuonna 2010 satakunta ihmistä sairastui punajuurimyrkytykseen,
Vierailija kirjoitti:
No ei korvaa, menenkin kohta paistamaan leivitettyjä punakampela fileitä. Tuolla ei ole muuta yhteistä punajuuri viipaleen kanssa kuin litteä muoto!
No onhan. "Puna".
Pettu on kanssa hyvä leivän korvike.
Vierailija kirjoitti:
Pettu on kanssa hyvä leivän korvike.
Ja Jallu on erittäin hyvä Konjakin korvike, kun vetänyt ensinntukevat pohjat.
Pahvikin menee näkkäristä, hiilareita ei juuri ole, mutta kuituja senkin edestä.
No ei vissiin ylenmäärin syötynä sekään terveellistä ole.