Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka paljon öljyä sika-nautajauhelihan paistamiseen?

Vierailija
24.02.2021 |

Lihaa 400 gr ja Teflonpannu.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoli litraa riittänee

Vierailija
2/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

15 ml, eli yksi ruokalusikallinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

0

Vierailija
4/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

0

Vierailija
5/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei yhtää, siinä on rasvaa itesssään jo niin paljon että paistuu kyllä silläki

Vierailija
6/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikinä laittanut mitään rasvaa siihen. Rasvaista se on muutenkin.

Vierailija
8/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei yhtään tai teelusikallinen korkeintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu viskositeetista ja lämpötilojen kestosta, SAE 10W60 öljyä voi mennä reippaastikin, mutta lopputuloksena tulee mureampaa gourmetpossua.

Vierailija
10/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täyssynteettistä 15w40 muutama desi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen sähköä tai kaasua paistamiseen öljyn sijaan.

Vierailija
12/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita puoli kiloa, ei öljyä

Vierailija
14/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei öljyä vaan voita 50 grammaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jauhelissa on possua ja käytössä teflon paistinpannu, mitään öljyä tai voita tai voimariinia ei tarvita.

Paistoajalla toki merkitystä, ei se jauheliha ole aina kypsää pelkällä paistamisella.

Sitä täytyy kypsentää lisää esimerkiksi sen kastikkeen joukossa, jonka pääruualle teet, tai sitten uunissa lasagnessa, laatikossa tms.

Vierailija
16/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos jauhelissa on possua ja käytössä teflon paistinpannu, mitään öljyä tai voita tai voimariinia ei tarvita.

Paistoajalla toki merkitystä, ei se jauheliha ole aina kypsää pelkällä paistamisella.

Sitä täytyy kypsentää lisää esimerkiksi sen kastikkeen joukossa, jonka pääruualle teet, tai sitten uunissa lasagnessa, laatikossa tms.

Sikanauta paistuu ilman lisärasvaa vaikkapa rosteripannullakin.

Vierailija
17/17 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä lainkaan rasvaa edes 10% jauhelihan paistoon, siinä lihassa itsessään on enemmän kuin tarpeeksi.

Vain paistijauhelihaa tai vähärasvaisia kanasuikaleita varten lisään rasvaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kuusi