Käytättekö piripiri-maustetta?
Ihanan tulista. Tulisuusaste 10. Käytän sellaisia kokonaisia pieniä piripiripippureita, rikon ne ja sirottelen ruokaan. Ne kuoret vasta ovatkin tulisia.
Kommentit (11)
käytän! tosi hyvää kanan ja lohen kanssa.
En käytä mitään tulista tai halua ruokaani ainuttakaan tulista hippusta, paitsi harvoin. Kaupan tuotehyllyssä pitäisi olla makua, muttei aina pelkkää tulisuutta.
Ap jatkaa vielä: siis rikon ne ja sirottelen siemenet ruokaan, minkä jälkeen toki myös ne kuoret heitän ruokaan.
Yleensä laitan pataruokiin ja kun teen pitsaa, tosin perheellisenä teen tavallisetkin miedommatkin versiot.
Kotikokki M41 kirjoitti:
Yleensä laitan pataruokiin ja kun teen pitsaa, tosin perheellisenä teen tavallisetkin miedommatkin versiot.
Sirottelen myös Kotipizzan pitsan päälle. ap
Jep, kasvatin itse. Tosin vaihdoin sen pari vuotta sitten maukkaampiin lajikkeisiin. Kuivattuna on yhä jäljellä. Oli satoisa lajike.
Juuri laitoin kanaan ja on ihana fiilis suussa.
Piriä vaan käytän, sori