Minkälaisia majoneesi olisi hyvä salaattiin?
Kommentit (19)
Mä teen joko valkosipulimajoneesi tai caesar-kastiketta. Jos ei sardellista/anjoviksesta tykkää, caesar-kastikkeeseen voi käyttää myös kapriksia.
Seuraava kysymys lienee, miksi lihon vaikka syön vain salaattia?
Vierailija kirjoitti:
Seuraava kysymys lienee, miksi lihon vaikka syön vain salaattia?
Syötkö sä salaattia ilman kastiketta? Tiesitkö, että monien kasvisten vitamiinit ovat rasvaliukoisia, eivätkä siis imeydy, jos niiden kanssa ei nauti rasvaa. Puhumattakaan nyt siitä, että pelkillä rasvattomilla kasviksilla ei kylläisyys kyllä kovin kauaa kestä, vaan nälkä on kohta ovella.
Majoneesi on majoneesia. Sitä ei juuri ole muunlaista.
Majoneesia voi toki maustaa tai sitä voi käyttää salaatinkastikkeen ainesosana. Silloin riippuu hyvin pitkälle salaatista, mikä maku tai kastike siihen sopii. Minulle "salaatti" on niin laaja yleiskäsite kovin monenlaisista ruoista, että vastaus esitettyyn kysymykseen on mahdoton ja järjetön.
täsmentäisitkö kirjoitti:
Majoneesi on majoneesia. Sitä ei juuri ole muunlaista.
Majoneesia voi toki maustaa tai sitä voi käyttää salaatinkastikkeen ainesosana. Silloin riippuu hyvin pitkälle salaatista, mikä maku tai kastike siihen sopii. Minulle "salaatti" on niin laaja yleiskäsite kovin monenlaisista ruoista, että vastaus esitettyyn kysymykseen on mahdoton ja järjetön.
Majoneesia on kyllä olemassa aika monenlaista, siihen kun voi laittaa aika monenlaisia mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Seuraava kysymys lienee, miksi lihon vaikka syön vain salaattia?
Syötkö sä salaattia ilman kastiketta? Tiesitkö, että monien kasvisten vitamiinit ovat rasvaliukoisia, eivätkä siis imeydy, jos niiden kanssa ei nauti rasvaa. Puhumattakaan nyt siitä, että pelkillä rasvattomilla kasviksilla ei kylläisyys kyllä kovin kauaa kestä, vaan nälkä on kohta ovella.
Salaatissa voi olla paljon muutakin kuin rasvattomia kasviksia. Kalaa, kanaa, juustoja, pekonia... you name it! Sivusta.
Salaatin kastikkeeksi laitetaan ekstraneitsytoliiviöljyä..
Vierailija kirjoitti:
täsmentäisitkö kirjoitti:
Majoneesi on majoneesia. Sitä ei juuri ole muunlaista.
Majoneesia voi toki maustaa tai sitä voi käyttää salaatinkastikkeen ainesosana. Silloin riippuu hyvin pitkälle salaatista, mikä maku tai kastike siihen sopii. Minulle "salaatti" on niin laaja yleiskäsite kovin monenlaisista ruoista, että vastaus esitettyyn kysymykseen on mahdoton ja järjetön.
Majoneesia on kyllä olemassa aika monenlaista, siihen kun voi laittaa aika monenlaisia mausteita.
Sitten se on maustettua majoneesia. Niinhän juuri yllä sanoin. Majoneesi ilman lisukkeita on majoneesia, jossa on makuna majoneesin maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
täsmentäisitkö kirjoitti:
Majoneesi on majoneesia. Sitä ei juuri ole muunlaista.
Majoneesia voi toki maustaa tai sitä voi käyttää salaatinkastikkeen ainesosana. Silloin riippuu hyvin pitkälle salaatista, mikä maku tai kastike siihen sopii. Minulle "salaatti" on niin laaja yleiskäsite kovin monenlaisista ruoista, että vastaus esitettyyn kysymykseen on mahdoton ja järjetön.
Majoneesia on kyllä olemassa aika monenlaista, siihen kun voi laittaa aika monenlaisia mausteita.
Sitten se on maustettua majoneesia. Niinhän juuri yllä sanoin. Majoneesi ilman lisukkeita on majoneesia, jossa on makuna majoneesin maku.
Majoneesi mausteillakin on majoneesia. SÄ puhut ihan höpöjä.
Vierailija kirjoitti:
Salaatin kastikkeeksi laitetaan ekstraneitsytoliiviöljyä..
Siis sä laitat sitä salaatin kastikkeeksi. Muut laittaa mitä laittaa.
Vierailija kirjoitti:
Salaatin kastikkeeksi laitetaan ekstraneitsytoliiviöljyä..
Miksei majoneesia, kananmunaa ja kasviöljyä?
Itsetehty on ainakin paljon parempaa kuin kaupan tökötit. Eikä mitenkään vaikea tehdä.
Ostan vain kelpuuttamistani ainesosista valmistettuja, eikä ainakaan kevytversioita, lisään chiliä, currya, kapriksia, valkosipulia, mitä milloinkin. Kotitekoinen olisi parasta, mutta ei säily kuin viikon max.
80 000 siemenvuotoa heti kun vaan rajat saadaan auki!
T: Vihervasemmistolainen
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
täsmentäisitkö kirjoitti:
Majoneesi on majoneesia. Sitä ei juuri ole muunlaista.
Majoneesia voi toki maustaa tai sitä voi käyttää salaatinkastikkeen ainesosana. Silloin riippuu hyvin pitkälle salaatista, mikä maku tai kastike siihen sopii. Minulle "salaatti" on niin laaja yleiskäsite kovin monenlaisista ruoista, että vastaus esitettyyn kysymykseen on mahdoton ja järjetön.
Majoneesia on kyllä olemassa aika monenlaista, siihen kun voi laittaa aika monenlaisia mausteita.
Sitten se on maustettua majoneesia. Niinhän juuri yllä sanoin. Majoneesi ilman lisukkeita on majoneesia, jossa on makuna majoneesin maku.
Majoneesi mausteillakin on majoneesia. SÄ puhut ihan höpöjä.
Kastike jonka ainesosiin lukeutuu majoneesi, voi olla majoneesikastike tai sillä voi olla erityinen nimensä. Maustettu majoneesi on maustettua majoneesia, tietenkin. Kuten sanoin.
Vierailija kirjoitti:
Seuraava kysymys lienee, miksi lihon vaikka syön vain salaattia?
Aikanaan olin salivastaavana ja ruoka-asiakkaana kävi eräs hieman toisaikainen tapaus, joka söi kyllä lautasmallin mukaan - puolet annoksesta salaattia, mutta kun se salaatti oli aina majoneesisalaattia ja siihen vielä kastiketta päälle. Sitten päällepäätteeksi ihmetellään kun paino vaan nousee...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Seuraava kysymys lienee, miksi lihon vaikka syön vain salaattia?
Syötkö sä salaattia ilman kastiketta? Tiesitkö, että monien kasvisten vitamiinit ovat rasvaliukoisia, eivätkä siis imeydy, jos niiden kanssa ei nauti rasvaa. Puhumattakaan nyt siitä, että pelkillä rasvattomilla kasviksilla ei kylläisyys kyllä kovin kauaa kestä, vaan nälkä on kohta ovella.
Salaatissa voi olla paljon muutakin kuin rasvattomia kasviksia. Kalaa, kanaa, juustoja, pekonia... you name it! Sivusta.
Niin, taikka sitä majoneesia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
täsmentäisitkö kirjoitti:
Majoneesi on majoneesia. Sitä ei juuri ole muunlaista.
Majoneesia voi toki maustaa tai sitä voi käyttää salaatinkastikkeen ainesosana. Silloin riippuu hyvin pitkälle salaatista, mikä maku tai kastike siihen sopii. Minulle "salaatti" on niin laaja yleiskäsite kovin monenlaisista ruoista, että vastaus esitettyyn kysymykseen on mahdoton ja järjetön.
Majoneesia on kyllä olemassa aika monenlaista, siihen kun voi laittaa aika monenlaisia mausteita.
Sitten se on maustettua majoneesia. Niinhän juuri yllä sanoin. Majoneesi ilman lisukkeita on majoneesia, jossa on makuna majoneesin maku.
Majoneesi mausteillakin on majoneesia. SÄ puhut ihan höpöjä.
Kastike jonka ainesosiin lukeutuu majoneesi, voi olla majoneesikastike tai sillä voi olla erityinen nimensä. Maustettu majoneesi on maustettua majoneesia, tietenkin. Kuten sanoin.
Maustettu majoneesi on majoneesia.
Minkälainen majoneesi?
AP.