Paljon palais rahaa kuukaudessa jos tekisi omat kotiviiinit ja joiiisi joka päivä litran puolitoista? Eli 30 litraaa, paljo raaka aineet kustantaaaa?
Kommentit (14)
Mun tapauksessa kolmisen tonnia kuussa kun lähtisi työt alta.
Oootsä päässy jo tatsiin, paljo menee fyrkkaaa?
Vierailija kirjoitti:
Mun tapauksessa kolmisen tonnia kuussa kun lähtisi työt alta.
Veikkkaaan että kakstonnia ja jollain pimeellä taksilla puristat ton tontun tonne.
Lonkalta heittäisin 30 - 40 € tuo 30 litraa plus käymisastiat sun muut vermeet.
25litraa kotiviinä vie noin 20-25e satsi jos on omat tönikät sun muut hilavitkuttimet (2x30l tönikkää, letkut, tiivisteet yms, ei paljoo tarvi niin näihin meni alussa joku 35e)
Ite ostan turbohiivan (4e), 6kg sokeria (n.3e) ja pari-kolme kiloo jtn mansikoita (10-15e) sun muita ja laitan käymään.
Ei se maku, vaan ne prosentit. Helppoo kun heinänteko.
Hiiva 5, sokeri 4, aines esim 15-30 laadusta riippuen. Iloista käymistä!
Tilaa Saksasta tonkkaviinejä, halvimmat 4 euroa / 3 litraa.
Tietty rahdit päälle, ja ne on aika kalliit
tijazzz kirjoitti:
25litraa kotiviinä vie noin 20-25e satsi jos on omat tönikät sun muut hilavitkuttimet (2x30l tönikkää, letkut, tiivisteet yms, ei paljoo tarvi niin näihin meni alussa joku 35e)
Ite ostan turbohiivan (4e), 6kg sokeria (n.3e) ja pari-kolme kiloo jtn mansikoita (10-15e) sun muita ja laitan käymään.
Ei se maku, vaan ne prosentit. Helppoo kun heinänteko.
Jotaiin mansikoita. Vaikutat mehun lipitttäjältä.
Vierailija kirjoitti:
tijazzz kirjoitti:
25litraa kotiviinä vie noin 20-25e satsi jos on omat tönikät sun muut hilavitkuttimet (2x30l tönikkää, letkut, tiivisteet yms, ei paljoo tarvi niin näihin meni alussa joku 35e)
Ite ostan turbohiivan (4e), 6kg sokeria (n.3e) ja pari-kolme kiloo jtn mansikoita (10-15e) sun muita ja laitan käymään.
Ei se maku, vaan ne prosentit. Helppoo kun heinänteko.
Jotaiin mansikoita. Vaikutat mehun lipitttäjältä.
Osaaaksä avata mehutölkin.
Kesällä saa usein ilmaisia omenoita tms., tee niistä, niin raaka-aine ei paljoa maksa. Toki tarvikkeet täytyy olla.
Pöntöllisestä kotiviiniä tulee noin 20 litraa valmista. Kaltaiseni loppasuu mies juo sen noin 5-6 päivässä ja siihen menee lisäksi joitain tölkillisiä aamujuomia. Noin siis jos juo ihan vakavasti tosissaan. Pöntöllinen kotitekoista kelvollista punkkua maksaa noin 30 e sokereineen. Jotain huonompaa ja valkkaria tekee halvemmalla.
En varsinaisesti suosittele tosissaan juomista. Siitä voi mennä henki ja se oli tarkoituskin. En kuvittele nyt selviäväni hengissä kun vähensin juomista. Ei vaan just nyt ole fiilis kaataa oikein tosissaan. Jatkosta en tod tiedä. Siinä käy miten sattuu käymään.
Kilju tulee halvaksi, lapot valmiin vaan kunnolla hyvin ja länträät jollain hyvällä mehulla.
tijazzz kirjoitti:
25litraa kotiviinä vie noin 20-25e satsi jos on omat tönikät sun muut hilavitkuttimet (2x30l tönikkää, letkut, tiivisteet yms, ei paljoo tarvi niin näihin meni alussa joku 35e)
Ite ostan turbohiivan (4e), 6kg sokeria (n.3e) ja pari-kolme kiloo jtn mansikoita (10-15e) sun muita ja laitan käymään.
Ei se maku, vaan ne prosentit. Helppoo kun heinänteko.
Mun mielestä turbohiiva tekee järkyn maun. Ihan yksi kerta riitti. Kohtuullisen juotavaa punkkua maksaa itse tehtynä noin kolme kymppiä.
Noilla juomamäärillä maku lienee yhdentekevä.
Tee siis kiljua.