Miten teette kanan rintafileet, ettei niistä tule
Kommentit (14)
Paistamalla sopivan aikaa (ei liian kauaa) ja maustamalla kunnolla.
Ota väri paistinpannulla ja kypsennä uunissa loppuun.
Käytän fileitä ainoastaan keitossa tai liemessä juuri siksi, että ne ovat aika toivottomia sellaisenaan paistettaviksi. Niistä tulee melkein samantien liian kuivia, kun ne on saanut läpikypsiksi.
Jos haluan vaikkapa grillata kanaa, ostan paistileikkeitä. Paitsi että ne ovat halvempia, niissä on mukana hiukan rasvaa, minkä ansiosta ne ovat paistettuina paljon mehevämpiä.
onko nykynaiset todellakin näin huonoja kokkeja?
Vierailija kirjoitti:
Käytän fileitä ainoastaan keitossa tai liemessä juuri siksi, että ne ovat aika toivottomia sellaisenaan paistettaviksi. Niistä tulee melkein samantien liian kuivia, kun ne on saanut läpikypsiksi.
Jos haluan vaikkapa grillata kanaa, ostan paistileikkeitä. Paitsi että ne ovat halvempia, niissä on mukana hiukan rasvaa, minkä ansiosta ne ovat paistettuina paljon mehevämpiä.
Pasta tissit rasvassa niin ei taatusti tule kuivaa. Ellet sitten puolta päivää pannulla tiristele.
Ensin paistan pinnan sopivan ruskeaksi, ja haudutan loppuun kermassa, samalla pannulla ja levynpäällä. Tulee mehevää.
Paistan niitä varmuuden vuoksi pitkään koska pelkään yli kaiken sitä salmonellaa.
Vierailija kirjoitti:
Paistan niitä varmuuden vuoksi pitkään koska pelkään yli kaiken sitä salmonellaa.
1. Osta kotimaista niin salmonellariski on käytännössä olematon
2. Salmonellan todennäköisyys ei vähene, vaikka paistaisit tunnin.
Kieritän ensin suolalla maustetuissa kaurajauhoissa ja paistan sitten voissa keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Tosi hyviä tulee, johtuneeko kauraleivityksestä. (En käytä kananmunaa, vaan leivitän suoraan, kosteaan lihaan tarttuu hyvin jauhot).
Ei kaupoissa myydä salmonellaisia tuotteita. Tietenkin raakana pitää käsitellä huolellisesti. Miedossa lämmössä alkupaistamisen jälkeen vähärasvaisessa tilkassa ruokakermaa antaa muhia pikkuhiljaa. Neste imeytyy ja pitää tuotteen pehmeänä.
Vierailija kirjoitti:
onko nykynaiset todellakin näin huonoja kokkeja?
Tunnut tietävän ja olisi ilo kuulla mitä neuvoja jakaisit meille kokemattomimmille ruuanlaittajille..
Air Fryer tekee rapean pinnan ja säilyttää mehevyyden. Käännä valmistamisen puolivälissä.
Sous vide -menetelmällä 60 asteisessa vedessä kypsennys kaksi tuntia. Tulee mehevää.