Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistat soijarouheen

Vierailija
17.02.2021 |

Mitä mausteita käytät, vinkkejä kehiin.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
17.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan soijakastiketta laakealle lautaselle.

Odottelen että se kuivuu, jonka jälkeen hakkaan morttelissa rouheeksi.

Ei vaadi muita mausteita.

Vierailija
2/3 |
17.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittelen pieruliemessä käytettyjen tamponien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä mihin sitä käytän. Usein korvaan osan jauhelihasta soijarouheella vähentääkseni lihansyöntiä. Esimerkiksi lasagneen tai spagetti bologneesen maustan jauheliha-soijarouhekastikkeen ihan perinteisesti, eli valmista pastatomaattikastiketta lisättynä valkosipulilla, mustapippurilla ja basilikalla.

Aasialaistyyppisissa ruuissa sekoitan soijarouheeseen joko hoisin-kastiketta tai muuta valmista aasialaista kastiketta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän yksi