Lapsi leipoi pullaa ja niistä tuli niin hirveitä että ne oli pakko heittää roskiin
Ärsyttää, meni sitten koko taikina roskiin. Mies tulee kohta töistä ja olisi ollut ihana yllättää
Kommentit (21)
Ei dilpompi-insinööri työskentele sunnuntaisin.
Kai läimäytit lasta voimakkaasti poskelle ja vannotit, ettei ikinä enää?
Vierailija kirjoitti:
Kai läimäytit lasta voimakkaasti poskelle ja vannotit, ettei ikinä enää?
Ja remmillä muutama isku persiille sanomaa tehostamaan.
Niistä tuli ihan älyttömän kovia. Ei niitä voinut syödä. Ap
Me kyllä miehen kanssa ollaan aina syöty muksujen leipomukset, vaikka ne ei täydellisiä olisikaan. On tärkeää kannustaa
No minä aikuinen leivoin äsken pullaa ja jostain syystä ei kohonnut ja koviksi koppuroiksi menivät. Ennen on aina onnistunut.
Kolme teinipoikaa piti silti huolen että tulivat syötyä. Ei sen herkun nyt täydellinen tarvi olla
No mitä se kovuus haittaa? Luultavasti teitte laskiaispullia niin paljon täytettä vaan väliin!
Ap kehu lasta kun yritti kuitenkin leipoa. Eikö ne olisi voinut käyttää jotenkin, tehdä vaikka köyhiä ritareita. Ei vastaleivottu pulla niin kovaa voi olla.
Niistä saa vielä köyhiä ritareita, ei niitä pois kannata heittää!
Kun menee pieleen, mietitään yhdessä, mikä seuraavalla kerralla tehdään toisin.
Niin joudun itsekin yhä toimimaan.
N56
Älä nyt ainakaan lasta säti vaikka pettyneitä olisitte! Ei kukaan oo seppä syntyessään ja ammattilaisetkin epäonnistuu joskus
Pullien leivonta on vähän erilaista kuin sämpylöiden. Pullataikina on raskaampaa, ja vaatii enemmän hiivaa kohotakseen. Pullat myös palavat paljon helpommin uunissa kuin sämpylät, johtuu taikinassa olevasta voista, ja siitä että pullia yleensä voidellaan kananmunalla. Kannattaa laittaa vähemmän lämpöä uuniin mitä ohjeissa lukee, olen huomannut.
T. Lidl-mies.
Vierailija kirjoitti:
Niistä tuli ihan älyttömän kovia. Ei niitä voinut syödä. Ap
Höpö höpö, aina voi syödä tuoreen pullan. Kastakaa vaikka maitoon
Toivottavasti oot provo. Paha mieli lapsen puolesta
Vierailija kirjoitti:
Ap kehu lasta kun yritti kuitenkin leipoa. Eikö ne olisi voinut käyttää jotenkin, tehdä vaikka köyhiä ritareita. Ei vastaleivottu pulla niin kovaa voi olla.
Kaveri kerran yllätti meidät kylään tulijat tuoreella pullalla. Ihanat oli tuoksut ja pulla suht erikoisen näköistä.
Mä en ole ikinä nähnyt niin kovia pullia. Ne kopisi kovuuttaan pöytään, kun kaveri kopsutteli niitä. Meni jauhoja "pikkasen" liikaa.
Yritettiin syödä kaverin mieliksi, mutta samalla piti pelätä hampaiden puolesta. Dipattiin kahviin ja namnam, ei oikein onnistunut niinkään.
Vastaleivottu pulla voi todellakin olla kivikovaa.
ohis
Otsikossa puhut pahoista pullista, mutta tekstissä puhutaan taikinan heittämisestä roskiin..
Eikö sitä taikinaa leivottu sitten ollenkaan?
Vierailija kirjoitti:
Niistä saa vielä köyhiä ritareita, ei niitä pois kannata heittää!
Kyllä tai uunipaistos, "Pappilan hätävara".
Mikä meni pieleen? Se on juuri sitä oppimista ettei tee samaa virhettä uudestaan.