Ostin tiistaina mustaamakkaraa, uskallanko syödä?
Kommentit (13)
Makkarass on sen verran säilymisaineita, ettei se muutamassa päivässä pilaannu.
Syö pois vaan.
Laita pakkaseen ja fistaa peppuun kun jäykkää.
Vasta kolme päivää sitten ostettu mustamakkara on täysin syömiskelpoinen.
Itse olen syönyt ja tehnyt ruokaa aineista, joiden parasta ennen päiväys on mennyt pari päivää sitten tai leipoessa jo kuukausia sitten.
Tosin mustasta makkarasta en tiedä. Millaine tuoretuote se on?
Onko sillä joku tietty säilymis aika.
Yleensä makkarat kyllä säilyvät tosi pitkään.
Mökillä ollaan joskus grillattu sinne jääneitä 5 päivää vanhoja makkaroita, eikä kukaan sairastunut mihinkään ruokamyrkytykseen eikä vatsatautiin.
Vierailija kirjoitti:
Makkarass on sen verran säilymisaineita, ettei se muutamassa päivässä pilaannu.
Syö pois vaan.
Mustassamakkarassa ei ole yhtään säilöntäaineita.
oletkin suomalainen "epäilet mustan mulkun tuntua" syö makkara älä mustaa sosiaali pelleä ota riesaksesi
Tässä on hyvä säilytyskikka
Uskaltaisin syödä. Sehän on aika suolainen tuote, joten ei pilaannu herkästi. Harvassa ovat ne ruokatuotteet, jotka muutamassa päivässä pilaantuvat. Olettaen toki, että on säilytetty oikein.
Haista. Meillä oli irtomyynnistä ostettua jääkaapissa noin 5 päivää ja kyllä hieman alkoi vimppa pvnä epäilyttää, ei ihan vielä pilalla mutta sitä kohti menossa.
Noniin. Jos ruoka ei näytä, haise tai maistu pilaantuneelle niin sen voi syödä. Testaa tässä järjestyksessä.
Sama kikka toimii muuten kaikkeen syötävään, kätevää, nyt voitte lopettaa tyhmien kyselyn.
Vierailija kirjoitti:
Laitan pakkaseen.
Miksi? Ei se siellä ainakaan parane.
Vierailija kirjoitti:
Laitan pakkaseen.
Raikastumaan? Ei onnistu, jos se ei ole päiväysvanhaa punalappuista.
Anna mennä vaan, ihan on ok.