Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keitto on parasta seuraavana päivänä lämmitettynä

Vierailija
10.02.2021 |

Mikä siinä onkin että maku paranee huomattavasti kun keitto saa olla yön yli jääkaapissa? Onko teillä tapana tehdä keittoa valmiiksi ja syödä seuraavana päivänä?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
10.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mistä johtuu, mutta olen samaa mieltä. Maut jotenkin "syvenevät"

Vierailija
2/10 |
10.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sitä sitten kannattaa edes syödä ekana päivänä? Jää enemmän hyvää keittoa seuraaviksi päiviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä näin on ainakin liemikeitoissa. Sosekeitoissa maku ei juurikaan syvene, eli maistuvat samalta kuin valmistettaessa.

Vierailija
4/10 |
10.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötte keiton vaan liian kuumana, jolloin makuja ei tahdo oikein maistaa. Antakaa sen keiton ensin jäähtyä sopivasti, ettei polttele suuta.

5/10 |
10.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalikeitto on yksi tällainen, joka vain paranee "vanhetessaan". Ei nyt ihan viikon satsia kuitenkaan kannata tehdä. Johan sitä kyllästyykin samaan ruokaan mutta muutaman päivän kaalisoppaa kyllä syö. Jauhelihalla tai ilman.

Vierailija
6/10 |
10.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä on usein parempaa seuraavana päivänä, esim. varsinkin kaalikeitto. Harmi vain kun ei meinaa jäädä seuraavaksi päiväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvoin tosiaan jää seuraavalle päivälle, vaikka kuinka ison kattilallisen tekisi.

Vierailija
8/10 |
11.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta. Paitsi kalakeitto mielestäni huonompi seuraavana päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Papuperunasoppa namnam

Vierailija
10/10 |
11.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja pataruuat!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi neljä