Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mies laittaa sikanautajauhelihakastikkeeseen vielä kasan voita. Että tulee "makua"

Vierailija
07.02.2021 |

Sehän lilluu jo siarasvassa itsessåän.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja koit tämän niin tärkeäksi että teit aloituksen?

Vierailija
2/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anteeksi, mutta oksennus tuli suuhun 🤮.

En kyllä usko, että kukaan oikeasti toimii noin, ihan jo pelkkä sikanaudasta tehty soosi ui rasvassa, kovassa eläinrasvassa, äärimmäisen kuvottava ajatus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sydänkohtausta odotellessa

Vierailija
4/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huhhuh! Rasvapommi 😫 en pystyis ite syömään

Vierailija
5/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sitten, palanen voita antaa hyvää makua kastikkeeseen.

Voi on tehty kermasta.

Muu rasva sika-nauta jauhelihassa on aivan muuta rasvaa.

Vierailija
6/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maut sitoutuvat rasvaan. Sitä on jo valmiiksi sikanaudassa. Voilla on funktionsa ihan muissa ruoissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en käytä sikanautaa koskaan. Siinä on jotenkin kuvittava maku. 10% naudan jauhelihaa käytän, enkä paistamiseen laita rasvaa ollenkaan.

Vierailija
8/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en käytä sikanautaa koskaan. Siinä on jotenkin kuvittava maku. 10% naudan jauhelihaa käytän, enkä paistamiseen laita rasvaa ollenkaan.

Piti sanoa että kuvottava maku🙄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekikö se sitä soosia ihan vaan itelleen?

En söis. En antais lapsille.

Vierailija
10/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tarkoitus oli että ruskea kastike tehdään sillä perinteisellä voi-jauho seoksella niin ymmärrän, mutta itse en sika-nautaa siihen käyttäisi juurikin rasvan takia. Onhan se naudan paistinjauheliha kalliimpaa, mutta rasvojen kannalta parempi vaihtoehto (ja omasta mielestä paremman makuinenkin).

Jos taas oli pikaversio jauhot lihan sekaan ja sinne vettä ja voita niin no, kukin tavallaan mutta rasvasta tulee ja uskaltaisin väittää ettei maku kyllä ole hirveästi erikoisempi ilman voita jos tekee näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noinhan kastikeet tehdään suomea etelämmässä

Vierailija
12/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun käy sääliksi monen miehiä täällä. Ja olen siis nainen. En ymmärrä tätä katkeruutta ja vihamielisyyttä omaa kumppania kohtaan.

Johtuuko siitä ettei parempaa saanut?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fiksu mies. Voissa on aito maku.

Vierailija
14/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei jauhelihabolognese kyllä mitään jauhoja tarvitse.

Mutta - AP kohkaa voista ja sitten kuitenkin varmasti raastaa päälle kermajuustoa ?!? Sama asia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se sikanauta.

Vierailija
16/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi taas sitä miestä, aika veijari.

Vierailija
17/17 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheliha on epäterveellistä.