Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ammattikoulu: 2 viikkoa opetusta ja 8 työpaikalla

Vierailija
01.02.2021 |

Mika Lehtinen on lopettelemassa parhaillaan kolmannen vuoden opiskelijoille pitämäänsä à la carte -kurssia. Kyseinen kurssi sisältää 10 viikkoa à la carte -ruokien valmistamista. Opiskelijat ovat kaksi viikkoa Lehtisen opissa opetuskeittiössä, minkä jälkeen he lähtevät kahdeksaksi viikoksi elinkeinoon, eli työssäoppimiseen.

Muutos on iso, sillä ennen uudistusta oppi oli jo saatu siinä vaiheessa, kun opiskelijat hyppäsivät mukaan työelämään.

– Sitä kutsuttiin harjoitteluksi, kun täällä oli opittu ensin keskeiset asiat ja sitten mentiin katsomaan elinkeinon todellisuus, Lehtinen sanoo.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan kaksi