Teettekö rosollia ympäri vuoden?
Kommentit (8)
Vain jouluna niin kuin muitakin jouluruokia
En tee koskaan. Jouluna ostan rosollia. Iso vaiva tehdä , mutta ei maistu kuin etikkapunajuurille. Miksi nähdä vaivaa?
rosolli on kammottavaa, ainoa jouluruoka joka ei uppoa. sekahedelmäkiisselin lisäksi
Rakastan rosollia, mutta en jaksa kyllä itse valmistaa. Harmi kun sitä ei myydä ympäri vuoden.
Säilykepunajuuret auttavat pahimpaan rosollinhimoon.
En, vain jouluna. Mulle riittä se, että syön sitä parina päivänä vuodessa.
Tehdään usein lauantailounaaksi, loput syödään vaikka eväänä. Helppotekoinen ja edullinen ruoka. Ja ehdottomasti ilman omenaa! Paljon sipulia mukaan. Silli, kananmuna, silakka, suolakurkku tarjoillaan erillään. Njam.
Nythän on niin, että en tee.