Prisman paistopiste LEIPÄÄMÖ
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Mistä taikina tulee paistopisteeseen?
Puolasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä taikina tulee paistopisteeseen?
Puolasta.
Joo, tämä on aika mielenkiintoista. Teettävät siis suomalaisesta jauhosta pullaa Puolassa, koska työ on halvempaa.
Huomatkaa muutes, että osassa Prismoisa on ihan Fazerin leipomo, jossa leivotaan leivät paikan päällä (ihan "jauholeipomo" siis) ja osassa on paistopiste. Älkää siis kaikkia tuoreleipiä leimatko "puolatuotteiksi".
Vierailija kirjoitti:
Huomatkaa muutes, että osassa Prismoisa on ihan Fazerin leipomo, jossa leivotaan leivät paikan päällä (ihan "jauholeipomo" siis) ja osassa on paistopiste. Älkää siis kaikkia tuoreleipiä leimatko "puolatuotteiksi".
Niin on. Ja tuulipukukansalla kuomat sulaa jalkaan kun on niin kallista.
Mistä taikina tulee paistopisteeseen?