Kypsyykö kala paremmin meressä vai järvessä?
Pyyntikuntoon siis. Mietin sitä kun sain kaupasta tuoretta lohta joka oli kuitenkin valmistuksen jälkeen vielä raakaa. Jospa ensi kerralla ottaisin kalaa joka on kunnolla saanut kasvaa siellä vesistössä niin olisi helpompi valmistaa. Miten on, onko mielestänne eroa sillä antaako kalan kypsyä järvessä vai meressä? Ainakin hauki kypsyy nopeasti järvessä.
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Uunissa.
Niin mutta ennen kuin sen laittaa uuniin.
Peräsuolessa säilyy vaikka koko päivän.
Mulla savustimessa kypdyy kaikille kalat yhtä hyvin.
Järvessä kypsyy kuha hyvin kuhan ottaa ajoissa pois.
Kukaan ei vastaa tähän kypsyysasiaan. Aina samanlainen tämä foorumi kun apua ei saa.
Kyllä se kypsyy suhun se kala kun tommosia kyselet
Uunissa.