Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ei ollut järkeä kokeilla erinlaista jauhenlihaa

Vierailija
21.01.2021 |

Huvikseen kokeile sika-nautaa, koska oli alennuksessa. En enään osta toisten. Naudan paras... 8% rasvaa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nautaa yleensä ostan tai nauta-sikaa jos tarvitsee vähän enemmän rasvaisempaa, sika-nautaa en koskaan. Atria Aberdeen angus rotukarjan naudan jauheliha on mielestäni parasta.

Vierailija
2/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sydämmellinen neuvo sinulle: älä kokeile enään! 8%senttinen liha on parhautta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

😂 olisit pessyt jauhenlihan, eihän se todellakaan ole hyvää, ellei sitä pese ensin. Miksi muuten ostit toisten jauhenlihan? Olisit ostanut oman.

Vierailija
4/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihdoista viimeinkö sen tajusit?

Vierailija
5/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et ole ymmärtänyt sitä pikkuseikkaa, että liha tulee valita kokattavan ruoan mukaisesti?

Vierailija
6/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäpä suosittelen broilerin jauhelihaa esim. risottoon, lasagneen jne. En pidä pelkästä naudan jauhelihasta, se kun alkaa seuraavana päivänä ruuanlaitosta maistumaan liikaa maksalle (en ole sisäelinruokien ystävä), rasvaisempi sika-nauta on paikallaan esim. makaroonilaatikossa tai vaikkapa moussakassa. Yleensä suosin sitä n. 9% sika-nautaa. Kannatan ruokavaliossani rajoitettua lihan käyttöä (eli ei joka päivä). Mutta makunsa kullakin, kannattaa olla ennakkoluuloton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekstisi vaatii tekstityksen. :D

Vierailija
8/8 |
21.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä minäkään jauhenlihaa ole koskaan syöny, jauheliha on parempaa :)