Ei ollut järkeä kokeilla erinlaista jauhenlihaa
Huvikseen kokeile sika-nautaa, koska oli alennuksessa. En enään osta toisten. Naudan paras... 8% rasvaa.
Kommentit (8)
Sydämmellinen neuvo sinulle: älä kokeile enään! 8%senttinen liha on parhautta!
😂 olisit pessyt jauhenlihan, eihän se todellakaan ole hyvää, ellei sitä pese ensin. Miksi muuten ostit toisten jauhenlihan? Olisit ostanut oman.
Et ole ymmärtänyt sitä pikkuseikkaa, että liha tulee valita kokattavan ruoan mukaisesti?
Minäpä suosittelen broilerin jauhelihaa esim. risottoon, lasagneen jne. En pidä pelkästä naudan jauhelihasta, se kun alkaa seuraavana päivänä ruuanlaitosta maistumaan liikaa maksalle (en ole sisäelinruokien ystävä), rasvaisempi sika-nauta on paikallaan esim. makaroonilaatikossa tai vaikkapa moussakassa. Yleensä suosin sitä n. 9% sika-nautaa. Kannatan ruokavaliossani rajoitettua lihan käyttöä (eli ei joka päivä). Mutta makunsa kullakin, kannattaa olla ennakkoluuloton.
Enpä minäkään jauhenlihaa ole koskaan syöny, jauheliha on parempaa :)
Nautaa yleensä ostan tai nauta-sikaa jos tarvitsee vähän enemmän rasvaisempaa, sika-nautaa en koskaan. Atria Aberdeen angus rotukarjan naudan jauheliha on mielestäni parasta.