Poikaystävä maistoi raakaa jauhelihataikinaa!!
Sanoi että heillä on aina maistettu. Tehtiin siis lihapullia. Hyi h-vetti!
Kommentit (30)
Vierailija kirjoitti:
Just parasta!
Juu, jos haluat mahataudin.
Jos on nautaa niin eihän se haittaa. Raakaa sianlihaa ei pitäisi syödä, mutta aika pieni todennäköisyys varmaan silti, että siitä mitään saisi.
Vierailija kirjoitti:
Jos on nautaa niin eihän se haittaa. Raakaa sianlihaa ei pitäisi syödä, mutta aika pieni todennäköisyys varmaan silti, että siitä mitään saisi.
Meillä on hirveä tai peuraa ja aina kans maistettu jo raakana.
Aika sissi
Sincc
Siitä kannattaa pitää kiinni !
Naudan jauhelihaa voi maistaa pieniä määriä raakana, tehdäänhän naudasta myös tartar pihvejä.
Minä maistan naudan- ja karitsanjauhista aina. Pidän raa’asta lihasta. Säilyy myös tatsi, että ostan ja käytän vain kunnollista lihaa.
Mummi maistoi ja maistatti aina myös sikanautamureketaikinaa, eikä koskaan tullut ongelmia.
Vierailija kirjoitti:
Jos on nautaa niin eihän se haittaa. Raakaa sianlihaa ei pitäisi syödä, mutta aika pieni todennäköisyys varmaan silti, että siitä mitään saisi.
Kanaakaan ei pitäisi syödä.
Kyllä minäkin usein maistan jauhelihaa raakana, mikä tässä on ongelma?
Eikös tar-tar pihvi ole myös raakaa jauhelihaa? Se on gourmet ruokaa Euroopassa.
Raaka, maustettu naudan jauheliha on ihan oikea herkkuruoka, nimeltään tartar, reseptejä löytyy netistä.
Katselin jonkun suomalaisen kehonrakentajan videoita ja hän napsi salin jälkeen 400g raakaa jauhelihaa suoraan paketista.
Syö kuulemma aina raakana.
Ettekö ole kuulleet tar tar pihveistä? Valmistetaan raa´asta naudanpaisti jauhenliasta, raaka kananmunakeltuainen keskelle. Liha maustetaan sipulilla, suolalla ja pippurilla. Siis kaikki ainekset paistamattomia. Herrojen herkkua!
Kypsentämätön naudan jauheliha voi tartuttaa sinuun antibiooteille vastustuskykyisen EHEC-bakteerin. Ihan Suomessakin näitä todettu. Erityisesti lapsille ja vanhuksille vaarallinen. Googlaa ruokaviraston sivut.
Vierailija kirjoitti:
Ettekö ole kuulleet tar tar pihveistä? Valmistetaan raa´asta naudanpaisti jauhenliasta, raaka kananmunakeltuainen keskelle. Liha maustetaan sipulilla, suolalla ja pippurilla. Siis kaikki ainekset paistamattomia. Herrojen herkkua!
Hyi hel vetti, matojahan tosta saa.
Muksuina aina salaa mutusteltiin raakaa mureketaikinaa kun äiti ei nähnyt, oli hyvää.
Ei kukaan ikinä sairastunut, vaikka en sitä suosittelekaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Just parasta!
Juu, jos haluat mahataudin.
Milloinkakohan se on odotettavissa, mä olen napsinut suoraan paketista 40 vuotta....
Mummu ja vaari söivät leipiä joiden päällä oli raakaa jauhelihaa. Sellaisilla leivillä taisi olla nimikin?
Just parasta!