Lue keskustelun säännöt.
Sokerin sulattaminen - en osaa!!
14.01.2021 |
Yritin tehdä yksinkertaista karamellipopcornia. Sokeri sulatetaan ja vähän ruskistetaan, sekaan voita ja popcornin päälle.
Ensin laitoin liikaa lämpöä, ja sokeri ruskistui ja porisi, vaikka otin kattilan sivuun. Levittyi hyvin, mutta hirveä maku. Toisen kerran olin hyvin varovainen ja sokeri ehti kiteytyä uudestaan kovaksi, ennen kuin sain voin siihen sekaan.
Miten tämän nyt pitäisi mennä??
Kommentit (2)
Kiitos, täytyy kokeilla vielä kolmannen kerran paistinpannulla sitten. Olisikohan pienempi parempi kuin sellainen, jossa sokeri on ohuena kerroksena?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mielestäni sulattaminen ja ruskistus onnistuu helpoiten paistinpannulla. Ota voi jo valmiiksi vierelle, ja heti kun sokeri on sulanut ja vähän ruskistunut laita heti voi sekaan, Jos sokeri alkaa kovettua pannulla laita tilkka vettä sekaan ja hämmennä kunnes se on taas juoksevaa.