Miten paljon heität ruokaa roskiin?
Kommentit (8)
40 prosenttia viikon aikana pois heittämästäni ruuasta olisi ollut syömäkelpoista, jos olisin tarttunut siihen ajoissa.
En yhtään. En ymmärrä tuollaista ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Komeuden päällä makaa keltainen keko. Olin innostuksissani ostanut lähikauppaan ilmestynyttä vegaanijuustoa. Halusin testata, olisiko siitä juuston korvaajaksi. Yritin pariin otteeseen syödä halvan margariinin hajuista juusto-oletettua, mutta en kyennyt. Nyt lähes täysinäinen, 200 gramman juustoköntti kummittelee kompostiämpärissä.
Sama koskee härkistä ja nyhtökauraa sun muita mauttomia, prosessoituja kasvisproteiineja. Onko ainoasta elämästä tehtävä mauton ja hajuton? Itse jättäisin mieluummin pari lasta tekemättä, kuin söisin sahanpurua.
Kananmunankuoret kannattaa laittaa kastelukannuun. Tulee ravittua kasvitkin.
Hyvin vähän. Tälläviikolla kasvisten ja hedelmien kuoret, 2 leipäsiivua ja kourallinen keitettyä nuudelia. Kahvin purut.
Meillä jää 1-2 annosta ruokaa yli aika usein mutta ne käytetään pakkasen kautta lounaiksi tai kiirepäivinä. Kohta kuopus muuttaa kotoa ja hakee miitä viikonloppuna itsrlleen kuten sisarukset aikoinaan
En oikeastaan yhtään. Asun yksin, joten on helppo arvioida ruuan määrä. En juuri kokkaa kotona, joten mulla on aika vähän ruokaa kotona ylipäätään.
Komeuden päällä makaa keltainen keko. Olin innostuksissani ostanut lähikauppaan ilmestynyttä vegaanijuustoa. Halusin testata, olisiko siitä juuston korvaajaksi. Yritin pariin otteeseen syödä halvan margariinin hajuista juusto-oletettua, mutta en kyennyt. Nyt lähes täysinäinen, 200 gramman juustoköntti kummittelee kompostiämpärissä.