Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hanna G sanoi itkeneensä kun söi ekan kerran avokadopastaa. No tein äsken avokadopastaa ja...

Vierailija
05.01.2021 |

...itku tuli lähinnä siitä, että avokaadot ovat niin kalliita. Eihän tässä nyt ole mitään ihmeellistä?

Kommentit (111)

Vierailija
1/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä miten se siihen sopii.

Leivän päälle kyllä

Vierailija
2/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se oli ruokana sellaista, että kyllä sitä nyt pystyi syömään, muttei todellakaan sellaista, mitä oikein tekisi mieli. Sellaista, mistä on vaikea sanoa, onko se hyvää vai pahaa - häilyy siinä välillä. Taisin toisen kerran joskus tehdä, mutta siihen on jäänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä varmaan kans itkisin, jos joku pakottais mua syömään sitä.

Vierailija
4/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arvostaisit itse tekemääsi enemmän! Kyllä se itku sieltä vielä tulee. ;)

Vierailija
5/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla tuli itku siitä miten pahaa se on. Yks haarukallinen riitti, ei ikinä enää 😝

Vierailija
6/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yllättävän huonosti tunnettu fakta on, että Hanna ei sitä avokadopastaa koskaan siis itse keksinyt. Hän kirjoitti reseptin blogiinsa ja siitä tämä.... mutta kyseisen ruoan keksi hänen ex-miehensä Alexander Gullichsen. Tätä faktaa Alexander koitti joskus hieman oikaista toimittajille ja vastaaville, mutta avokadopastan "äiti" oli jo syntynyt. Ja kun ero tuli, niin Hannan mielenkiinto oikaista tätä faktaa loppui yllättävää kyllä kuin seinään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No Hannan mies taisi tuohon aikaan olla yksi huippukokkeja. Ehkä makukokemus liikutti, varmasti oli parempaa kuin kotikokin tuotos ?

Vierailija
8/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilin joskus. Jäi syömättä. En ymmärrä avokadon arvostusta, tai sitten minulla on vaan huono makuaisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulla tuli itku siitä miten pahaa se on. Yks haarukallinen riitti, ei ikinä enää 😝

No kyllä sitä nyt söi, mutta on aika mitäänsanomatonta. Mausteita saa lyödä aika lailla, että joltain maistuu.

Vierailija
10/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yllättävän huonosti tunnettu fakta on, että Hanna ei sitä avokadopastaa koskaan siis itse keksinyt. Hän kirjoitti reseptin blogiinsa ja siitä tämä.... mutta kyseisen ruoan keksi hänen ex-miehensä Alexander Gullichsen. Tätä faktaa Alexander koitti joskus hieman oikaista toimittajille ja vastaaville, mutta avokadopastan "äiti" oli jo syntynyt. Ja kun ero tuli, niin Hannan mielenkiinto oikaista tätä faktaa loppui yllättävää kyllä kuin seinään.

Ainakin itse vasta vähän aikaa Hannaa seuranneena, tuo on ihan yleinen tieto, jonka Hanna on kertonut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin. Ei se nyt niin kallista ole, toki riippuu kuinka ison satsin teit. Ne juustot maksaa huomattavasti enemmän.

Ja makujahan on monen laisia. Itse tykkään tuosta pastasta todella paljon (tosin juuston määrän puolitan, väillä jätän kokonaan pois) mutta ymmärrän kyllä ettei ole kaikkien juttu. Tosin mikä sitten olisi?

Vierailija
12/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanna Kullikseen?  Ööh....Gullichsen...........

Vierailija
14/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hän itki siksi, kun häntä kosittiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään siitä sitruunapastasta enemmän. Se on meidän ystävänpäivän ruoka  usein.  en tiedä oliko se aan vai Hannan resepti, vai  mistä, mutta meillä maistuu.

Vierailija
16/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mua itkettää se, että ihmiset ostaa avokadoja, joiden kasvatuksen takana on aika ikäviä asioita. Euroopassa parempi tilanne, mutta Peru/Meksiko on jotain ihan hirveää..

Vierailija
17/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä miten se siihen sopii.

Leivän päälle kyllä

Kyllä se sopi siihenkin, mutta leivän päällä parempaa.

Vierailija
18/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanna nyt pillittää milloin mistäkin. Hannan oma reseptihän on itkukana, jonka kastike on soijakastikkeesta, tomaattipyreestä ja kermasta kyhätty. Siihen verrattuna avokadopasta on kyllä itkettävän ihana gourmet-mättö.

Vierailija
19/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avokadopasta on aika hyvää, kunhan sen osaa tehdä oikein. Epäilen ettei moni osaa vaikka mistään vaikeasta reseptistä ei olekaan kyse. Niin, ja sehän ei tosiaan ole Hanna G:n keksintö.

Vierailija
20/111 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitätön ruoka. En ymmärrä hypeä sen ympärillä. Itse en ole mikään superkokki, mutta sitä on kaksi kaveriakin tarjonnut ja ne on todellisia hifistelijöitä, toinen on vielä kokki ammatiltaan. Yhdelläkään kerralla en löytänyt jujua. Paljon melua tyhjästä, sanon minä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä seitsemän