Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuli nyt vasta leivottua joulutortut

Vierailija
03.01.2021 |

En sano tätä siksi että odottaisin jotain shokkireaktioita, mutta kyllä ne nyt tai paljon ennen joulua paremmilta maistuvat kuin juuri tasan jouluna, jolloin on niin täynnä muutakin tuhtia ruokaa.

Jos teillä on pakkasessa torttutaikinaa, pankaahan sulamaan.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eilen oli tarjouksessa torttutaikina 0,65 e/kilo. Mitähän siitä muutakin saisi kuin jöylytörttysiä?

Vierailija
2/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä pidän joulutortuista milloin vain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehkää nakkipiiloja. Helppo tehdä ja tosi hyviä.

Vierailija
4/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saahan sitä leipoa tähtitorttuja vaikka läpi vuoden. Keskiviikkona tosin on loppiainen ja sitten myöhemmin Nuutinpäivä. Kannattaa olla varovainen ettei käy köpelösti.

Vierailija
5/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvää jos mantelimassatäyte.tai mantelilastuja ja sokeria jossain välissä.

Vierailija
6/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avasin tämän ketjun vain tarkistaakseni, puhuttiinko täällä ulostamisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiistaina kun on aikaa, leivon joulupipareita.

Vierailija
8/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

UNOHDIN! piti tehdä tänään luumutorttuja, pakkasessa vielä paketillinen myllynparasta... ääh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on vielä myös taikinaa, joten teen vielä myös joulutorttuja, vaikka olen niitä tehnyt jo muutaman kerran jouluna.

Vierailija
10/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eilen oli tarjouksessa torttutaikina 0,65 e/kilo. Mitähän siitä muutakin saisi kuin jöylytörttysiä?

Paista jauhelihaa, sekaan suolaa, pippuria, yrttiä, valkosipulia, sipulia ja tomaattipyrettä. Tarkoituksena tulla melko kiinteä koostumus. Leikkaa taikinasta neliöitä, laita lusikallinen täytettä, sulje reunat että tortusta tulee kolmion mallinen. Tiivistä reunat painelemalla haarukan leveällä piikkiosalla, voitele ja pistä pari kertaa haarukalla reikiä. Voitele ja paista 225 15min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole paistanut yhtään joulutorttua.

Söin tänään loput piparitaikinasta, joita en paistanut yhtään 🙊

Vähän minua jarrutti perunajauhon loppuminen. Enkä muistanut ostaa lisää. Olishan sitä voinut leipoa tattari- tai riisijauhoilla. Taikina oli nam, nam 😋

Vierailija
12/13 |
03.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se vain itse tehty rahkavoitakina on parempaa kuin valmistaikinat.

8 dl vehnäjäuhoja.

500 grammaa rahkaa.

300 grammaa voita.

1 tl leivinjauhetta.

1/4 tl suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

rahkan tillalle voi laittaa kreikkalaista tms. jogurttia.

piparitaikinaa voi paistaa myös paistinpannulla miedolla lämmöllä.kansi päällä.

jättää vähän sisältä raa"aksi.