Wiener nougat pilalla!
Kyllä oli pettymys kun rasian avasin! Maku oli tunkkainen ja koostumus öljymäinen, aivan eri suklaa kuin ennen. ;(
Kommentit (23)
Miksi tämäkin piti pilata, Fazer???
Taas? Nehän muuttui jo vuosia sitten. Ja ovat tosiaan pahoja nykyään, siitä olen samaa mieltä.
Luulisi että hyvien, perinteisten ja laadukkaiden tuotteiden myynti olisi Fazerin idea. Mutta ei ole. Aivan käsittämätöntä toimintaa 🙄
Vierailija kirjoitti:
Luulisi että hyvien, perinteisten ja laadukkaiden tuotteiden myynti olisi Fazerin idea. Mutta ei ole. Aivan käsittämätöntä toimintaa 🙄
Se maksaa rahaa ja ihmiset haluavat halvempaa.
Ei ole käsittämätöntä toimintaa. Laatu on rapistunut, koska inflaatio on nostanut Fazerin tuotantokustannuksia. Tosiasia on että nykyään Fazerin pitäisi nostaa hintojaan noin 50%, jotta laatu pysyisi samana kuin noin 10-20 vuotta sitten. Niitä hintoja ei monikaan olisi valmis maksamaan, vai miltä tuntuu suklaalevy 3-4 €/kpl, tai pienempikin suklaarasia 7-10 €? Joten Fazer on tyytynyt käyttämään huonompia raaka-aineita ja pienentämään rasiakokoa. Näitä laatuongelmia on vähän jokaisessa Fazerin tuotteessa nykyään. Geisha, Dacapo, Fazerina, ja muut maistuvat myös palmuöljyltä. Fazerin Sininen taitaa olla ainoa Fazerin tuote, joka maistuu vielä suklaalta, mutta ei ole myöskään samanlaatuista kuin vuosikymmeniä sitten.
Lidlissä sen sijaan saa laatusuklaata halvalla, kunhan ei osta kotimaista. Esim. Fin Carre maitosuklaata 1,39 €/200g ei ole hinnalla pilattu, ja on suussa sulavaa suklaata.
T. Lidl-mies.
Eipä suomalaista suklaata enää kannata ostaa. Mieluummin sitten investoi laadukkaaseen ulkomaiseen.
Ei ole Fazerin, mutta myös Budapest on nykyään mautonta ja jauhomaista. Oli samettisen hyvää kun tehtiin vielä Hellaksen tehtaalla Turussa.
Ainoa joulun ajan makeinen jota on vielä jäljellä on Wienernougat. Se ei vaan maistu enää kenellekään, koska palmuöljy ei kerta kaikkiaan voi korvata kaakaovoita. Jopa iänikuiset juhlapöydän konvehdit on hävinny mutta niissäpä ei moista moskaa olekaan.
Meinasin laittaa aloituksen samasta asiasta. Ne oli ennen ihania, mutta nyt aivan outoja. Ne on olleet myös harvoja makeisia, joita maito- ja venhäallerginen poika voi syödä . Hän ei halunnut niitä meillä ja syyksi kertoi, että ne maistuu jotenkin oudolle nykyään. En ole noihin öljyihin perehtynyt enkä ajattele niitä, mutta maku oli, ei varsinaisesti paha, mutta mauton. Meillä on tuossa nyt rasiallinen, josta jokainen maistoi yhden ja kukaan ei ottanut toista. En tiedä mitä noille tekisi, kun ei meillä töissäkään niitä syödä, pieni porukka. Budapestit minusta olivat pahoja jo muutama vuosi sitten, eikä ole niitä enää ostettu.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole käsittämätöntä toimintaa. Laatu on rapistunut, koska inflaatio on nostanut Fazerin tuotantokustannuksia. Tosiasia on että nykyään Fazerin pitäisi nostaa hintojaan noin 50%, jotta laatu pysyisi samana kuin noin 10-20 vuotta sitten. Niitä hintoja ei monikaan olisi valmis maksamaan, vai miltä tuntuu suklaalevy 3-4 €/kpl, tai pienempikin suklaarasia 7-10 €? Joten Fazer on tyytynyt käyttämään huonompia raaka-aineita ja pienentämään rasiakokoa. Näitä laatuongelmia on vähän jokaisessa Fazerin tuotteessa nykyään. Geisha, Dacapo, Fazerina, ja muut maistuvat myös palmuöljyltä. Fazerin Sininen taitaa olla ainoa Fazerin tuote, joka maistuu vielä suklaalta, mutta ei ole myöskään samanlaatuista kuin vuosikymmeniä sitten.
Lidlissä sen sijaan saa laatusuklaata halvalla, kunhan ei osta kotimaista. Esim. Fin Carre maitosuklaata 1,39 €/200g ei ole hinnalla pilattu, ja on suussa sulavaa suklaata.
T. Lidl-mies.
Mä ostin juustoportista sellaisia lohkaistavia levyjä 3-4 euroa ilmeenkään värähtämättä. Olikohan kilohinta jotain 30-40 euron väliltä, en enää muista.
Itsekin ensin ajattelin, että olenko voinut muistaa wiener nougatin maun näin väärin. Maistui ihan oudolle. Mutta jos muutkin ovat huomanneet saman. Pilalle on mennyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luulisi että hyvien, perinteisten ja laadukkaiden tuotteiden myynti olisi Fazerin idea. Mutta ei ole. Aivan käsittämätöntä toimintaa 🙄
Se maksaa rahaa ja ihmiset haluavat halvempaa.
Yksi markkinarako olisivat ne kuluttajat, jotka eivät halua halvempaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole käsittämätöntä toimintaa. Laatu on rapistunut, koska inflaatio on nostanut Fazerin tuotantokustannuksia.
No ei ole inflaatio nostanut viime aikoina yhtään mitään. Inflaatio on melkein nollassa.
Mä ostin noita monen vuoden tauon jälkeen ja roskikseen meni. Ihan karseen makusia ja se jälkimaku oli ihan hirveä. Ennen nämä oli mun lemppareita jouluisin.
Wiener nougatit sun muut maistuvat nykyään jollekin oudolle Massalle. Sitä
Makua ei voi oikein kuvailla, ei ole makea eikä suolainen, ei rasvainen vaan ehkä tahmainen. Tunkkainen. Marsseissa ja raidereissa on reilusti nukyään sokeria tai mitä lie sokerin korviketta niin ettei suklaan ja kaakovoin puutetta huomaa. Joulu on pilaaaaaatttttuuuuuu!!!
Ainahan ne olleet jäätävää kuraa. Mikä muu elämässäsi on muuttunut niin paljon kuin makuaisti?
Just äsken 15min sitten söin puoli rasiallista noita tanssisuklaa nougatteja ja hyviähän ne oli.
Katsokaa Budabestin valmistusmaa ja järkyttykää: se on Ukraina.
Vierailija kirjoitti:
Katsokaa Budabestin valmistusmaa ja järkyttykää: se on Ukraina.
Osashan ne ydinvoimalankin tehdä. Tai siis...
Uudella maulla on vaan tarkoitus helpottaa sun laihduttamista