Teen ekaa kertaa sienisalaattia, apua!
Onko parempaa tuoreeltaan (kun tulee kermavaahtoakin) vai pitääkö antaa maustua? Eli kannattaako se tehdä tänään vai vasta huomenna?
Kommentit (12)
Itse teen vasta samana päivänä aamulla.
Tee ihmeessä tänään.Ehtii tekeytyä.
Pysyykö kermavaahdon rakenne jos tekee tänään? Itse olen tehnyt aina vasta samana päivänä.
Smetana antaa paremmin makua kuin kermavaahto ja säilyy paremmin.
Vierailija kirjoitti:
Tee ihmeessä tänään.Ehtii tekeytyä.
Olen aina ihmetellyt, mitä tuo tekeytyminen tarkoittaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee ihmeessä tänään.Ehtii tekeytyä.
Olen aina ihmetellyt, mitä tuo tekeytyminen tarkoittaa?
Maustuu. Maut tulevat paremmin esille kun antaa tekeytyä.
Miksi kermavaahto? Itse olen aina käyttänyt kermaviiliä tai ranskankermaa.
Tee ranskankermaan ja saman päivän aamuna, niin tulee hyvä. Maukasta joulua!
Vierailija kirjoitti:
Miksi kermavaahto? Itse olen aina käyttänyt kermaviiliä tai ranskankermaa.
Kerma kuohkeuttaa ja neutraloi kärpässienten myrkkyjä.
Kuohukermavaahto on parasta sienisalaattiin. Ei tulee hapanta ja sienet, sipuli ja mustapippuri maistuu hyvin.
Tee valmiiksi muuten mutta lisää kermavaahto huomenna
Mun mielestä kannattaa antaa maustua