Mies osti nakkeja jossa suoli kuorena!
Siis yäääh...miten noita syödään? Mun piti paistaa ne uunissa ranskalaisten kanssa mutta pitääkö nuo kuoria ekaksi vai mitä? Ei oikein lampaansuoli houkuttele...
Kommentit (6)
Okei, eli voin siis laittaa ne tommosenaan uuniin? Ei tarvi kuoria? Ja ne kuoret sit syödään?
[quote author="Vierailija" time="21.05.2014 klo 14:31"]
Okei, eli voin siis laittaa ne tommosenaan uuniin? Ei tarvi kuoria? Ja ne kuoret sit syödään?
[/quote]
No kyllä.
Voit laittaa, kannattaa kyllä painella haarukalla muutama reikä joka nakkiin, ettei ne poksahda uunissa. Ei tarvi kuoria ja kyllä, ne kuoretkin syödään.
Etkö todella ole koskaan törmännyt koskaan aikaisemmin näihin ihan norminakkeihin?
Kysytkö tosissasi?? Parhaat nakit on nimenomaan aina tehty luonnonsuoleen.
Kunnollinen eli vähän kalliimpi makkara on tehty luonnonsuoleen.
Suolet puhdistetaan tehtaassa ennen käyttöä.
Muovikuori on puistattava ajatus!
Kuorettomat ovat yleensä aivan skeidaa. Niissä suolet ym. on jauhettu sekaan.