Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mies osti nakkeja jossa suoli kuorena!

Vierailija
21.05.2014 |

Siis yäääh...miten noita syödään? Mun piti paistaa ne uunissa ranskalaisten kanssa mutta pitääkö nuo kuoria ekaksi vai mitä? Ei oikein lampaansuoli houkuttele...

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnollinen eli vähän kalliimpi makkara on tehty luonnonsuoleen.

Suolet puhdistetaan tehtaassa ennen käyttöä.

 

Muovikuori on puistattava ajatus!

Kuorettomat ovat yleensä aivan skeidaa. Niissä suolet ym. on jauhettu sekaan.

Vierailija
2/6 |
21.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei, eli voin siis laittaa ne tommosenaan uuniin? Ei tarvi kuoria? Ja ne kuoret sit syödään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.05.2014 klo 14:31"]

Okei, eli voin siis laittaa ne tommosenaan uuniin? Ei tarvi kuoria? Ja ne kuoret sit syödään?

[/quote]

 

No kyllä.

 

Vierailija
4/6 |
21.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit laittaa, kannattaa kyllä painella haarukalla muutama reikä joka nakkiin, ettei ne poksahda uunissa. Ei tarvi kuoria ja kyllä, ne kuoretkin syödään.

 

Etkö todella ole koskaan törmännyt koskaan aikaisemmin näihin ihan norminakkeihin?

Vierailija
5/6 |
21.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysytkö tosissasi?? Parhaat nakit on nimenomaan aina tehty luonnonsuoleen.

Vierailija
6/6 |
21.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peräsuolinakit ovat parhaita. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi yksi