Nyt alko häiritsemään joulun kalapöydässä se että kaikki on lohta...
Kylmä- ja lämmisavulohi, graavilohi ja mäti.
No silliä on sentään. Mitä muuta teillä on?
Kommentit (40)
Graavisiikaa, silliä, muikunmätiä ja siianmätiä. Lohta ei ole kun graavilohta ja lämminsavulohta.
Mikä olisi hyvä voimakas valkohomejuusto joulupöytään?
Alkupalasushit kääritty kuhafileestä.
Lipeäkalaa eli turskaa, jouluhauki, hapansilakkaa ja silakkarullia tomaattikastikkeessa. Kalapiiraassa on savusiikaa.
Eli ei lohta ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Mikä olisi hyvä voimakas valkohomejuusto joulupöytään?
SA-int Sissi
Vierailija kirjoitti:
Mikä olisi hyvä voimakas valkohomejuusto joulupöytään?
Mitä vanhemi/kypsyneempi, sitä voimakkaampi maku. Ihan tavalliset castellot ovat voimakkaan makuisia, kun ostat sellaisen, jonka eräpäivä käsillä.
Vanhemmiten niiden sisältö suorastaan valuu.
Savusiika, eri sillit ja silakat, parit eri mädit, graavisiika ja lohi
Marinoituja silakoita, muikun- ja kirjolohenmätiä, lämminsavukirjolohta, kylmäsavusiikaa.
Mun pöydässä ei kalaa ole. Hyi olkoon.
Lohta, silliä, mätiä. Parhaat jouluruoat.
Olisit laittanut haukea, ahventa, kuhaa tai jotain muuta.
Vierailija kirjoitti:
Mun pöydässä ei kalaa ole. Hyi olkoon.
Meillä myöskään ei ole. Onneksi kaikki kalahullut juhlivat jossain muualla kuin meillä ja edes kerran saa nauttia kalanlöyhkättömästä kattauksesta.
Sillikaviaaria, sinappisilakoita, katajanmarjasilakoita, mätiä, graavisiikaa. Lohtakin kahdella tavalla, lämminsavustettua ja graavia. Kinkkua ei sitten juuri menekään.
Nyt kyllä voi jo puhua first world problemseista😁
Meillä on lohen lisäksi katajanmarjasilakoita, graavisiikaa ja muikunmätiä.
Ahventa (paistettuna), haukea (paistettuna ja graavattuna), siikaa (savustettua) ja lohta vain graavina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä olisi hyvä voimakas valkohomejuusto joulupöytään?
Mitä vanhemi/kypsyneempi, sitä voimakkaampi maku. Ihan tavalliset castellot ovat voimakkaan makuisia, kun ostat sellaisen, jonka eräpäivä käsillä.
Vanhemmiten niiden sisältö suorastaan valuu.
Kipaisin nyt kaupassa ja mukaan lähti castellon valkohomejuusto. Valitsin vanhimman, mutta kyllä tämä on aivan liian tuoretta. Melkein kiinteää kuin joku oltermanni. Jätän nyt pariksi päiväksi huoneenlämpöön ja katson mitä tulee.
Mua alkoi häiritsemään kun joulun viinapöydässä on vaan vodkaa. Koskenkorvaa, Smirnoffia, Russian Standardia. No pontikka sentään. Mitäs teillä?
Mulla on silliä, kylmäsavulohta, lämminsavulohta, savusiika, mätiä, caviartia.