Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naudan sisäpaisti, kauanko uunissa jotta varmasti mureaa?

Vierailija
20.12.2020 |

Teen siis lihapataa ja ostin palan naudan sisäpaistia jonka paloittele pataan.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ollenkaan uunissa.

Pinta kiinni ja pataan kokonaisena

Sincc

Paloitellaan lopuksi.

Vierailija
2/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä hitaammin ja kauemmin, sen mureampaa ..

Sincc

Pienellä lämmöllä siis kannattaa mennä ..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siinä paketissa on paisto-ohje, niin kannattaa noudattaa sitä.

4/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tweet palapaistia tmv niin 2.5 -3h. Siinä vaiheessa kun saa haarukalla helposti lohkeamaan on kypsää. Kannattaa tehdä edellisenä päivänä.

Tai kokonaisena siten että kiehautat mausteliemen. Sitten ruskistat paistin pinnan voissa pannulla ja laitat paistin hautumaan liemeen niin että nestettä puoliväliin. Kilon paisti 35 min toinen puoli, käännetään ja 35 min toinen puoli. Annetaan levätä hetken ja keitetään liemestä kastike.

5/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäjä16 kirjoitti:

Jos tweet palapaistia tmv niin 2.5 -3h. Siinä vaiheessa kun saa haarukalla helposti lohkeamaan on kypsää. Kannattaa tehdä edellisenä päivänä.

Tai kokonaisena siten että kiehautat mausteliemen. Sitten ruskistat paistin pinnan voissa pannulla ja laitat paistin hautumaan liemeen niin että nestettä puoliväliin. Kilon paisti 35 min toinen puoli, käännetään ja 35 min toinen puoli. Annetaan levätä hetken ja keitetään liemestä kastike.

6/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäjä16 kirjoitti:

Jos tweet palapaistia tmv niin 2.5 -3h. Siinä vaiheessa kun saa haarukalla helposti lohkeamaan on kypsää. Kannattaa tehdä edellisenä päivänä.

Tai kokonaisena siten että kiehautat mausteliemen. Sitten ruskistat paistin pinnan voissa pannulla ja laitat paistin hautumaan liemeen niin että nestettä puoliväliin. Kilon paisti 35 min toinen puoli, käännetään ja 35 min toinen puoli. Annetaan levätä hetken ja keitetään liemestä kastike.

Molrmmat siis padassa hellalla, ei uunissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ap sai nyt mahdollisimman monta erilaista ohjetta, ja on vielä enemmän päästään sekaisin, että mitä sen sisäpaistin kanssa kannattaisi tehdä. 

Huolet pois ap, pilalle se menee jokatapauksessa!

Vierailija
8/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittävän pitkään kun pidät, saat taatusti sitkeän kengänpohjan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riittävän pitkään kun pidät, saat taatusti sitkeän kengänpohjan.

Jos liian kauan pitää saa kuivaa nyhtölihaa.

Sincc

Mutta ei se sitkeää ole. Esim. jo 24h pitää pienellä lämmöllä. Näinhän sitä pulledia juuri tehdäänkin ..

Vierailija
10/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap:n mainitsema murea muistuttaa minulle enemmän juuri pulledia. 

Jos taas ap puhuu mehukkaasta, on se eri asia.

Sincc

Mehukasta saa kun tekee paistin kokonaisena, eikä paloittele ensin. Silloin se kuivuu, jos sen paloittelee ..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

1.Ota paisti tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön.

2.Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 °C uunissa 1-1 ½ tuntia/kg.

3.Liha on punertavaa ja mehevää, kun mittari näyttää 60 °C ja täysin kypsää 70 °C:ssa.

4.Anna paistin levätä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.

Vierailija
12/12 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

1.Ota paisti tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön.

2.Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 °C uunissa 1-1 ½ tuntia/kg.

3.Liha on punertavaa ja mehevää, kun mittari näyttää 60 °C ja täysin kypsää 70 °C:ssa.

4.Anna paistin levätä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.

Koskas se sinne pataan laitetaan mikä on aloituksessa mainittu ?

Sincc