kanankoipien käristysvinkit uuniin
Mitä koulukuntia löytyy?
Kiertoilmaa, tasalämpöä
Ritilä ylös vai alas
175 astetta vai 225 astetta
Kommentit (13)
310-astetta 1.5h ja 250-astetta 2h. Kääntele siipiä välillä.
Paistan näin: Kiertoilmauunissa, 150 astetta, ensin 40 minuuttia, avaan uunin ja pyöräytän koivet toisin päin, ja paistan vielä 20 minuuttia, jolloin nistä tulee tosi mureita eikä lihaa tarvitse kaluta irti luusta.
Kuka vielä 2020 syö broilerin lihaa?
Vierailija kirjoitti:
310-astetta 1.5h ja 250-astetta 2h. Kääntele siipiä välillä.
Tykkäät kunnolla hiiltyneistä?
Laitoin ohjeet uuniin. Odotan jatko-ohjeita.
Aivan sama onko kiertoilma tai tavallinen . Kannatinritilä 2 ja pläläytät leivinpaperin päälle 200 asteessa n 45 min , Näin teen aina, reunoille laitan perunoita. Potut peset vaan ja laitat lohkoihin , maustat tilkal öljyä, valkosipulia,suolaa ja mustaa pippuria , kylkeen porkkana paloja , aika isoja . Avot hyvää, teen usein
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
310-astetta 1.5h ja 250-astetta 2h. Kääntele siipiä välillä.
Tykkäät kunnolla hiiltyneistä?
Rapsakoista pidän.
Pakkauksessa on ohjeet.
N. 50min - 1 h 180°
Max lämpö tod 225 ja max aika 55-60min.
Laita uunin 700 asteen puhdistustoiminto päälle
Riiisipedille. Vettä, riisiä, mausta ja koivet päälle. Uuniin tunniksi.
Tein tänään koipia riisipedillä uunissa.
Ensin tein kasviksista ja tomaattimurskasta ja mausteista sakean (osittain soseutetun) liemen johon sekoitin basmatiriisit. Siihen vaan koivet päälle ja tunti uunissa/200'
Törkeän hyvää! Ja helppoa.
Koipipalat vai koipireidet?