Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vege reseptiä?

Vierailija
09.12.2020 |

Kokkailin vegemättöä. Nude-nyhtökauraa, valmista pestoa, herkkusieniä ja valkosipulia.
Valmis kyhäelmä pastan päälle ja syömään. Maku oli tosi hyvä mutta liian kuivaa. Saisiko jollain kohtuullisella kalorimäärällä lisää soosia?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ketsuppia?

Itse jättäisin nyhdöt ja olisin tehnyt kasviksista  seoksen. Eli siis sieniä, valkosipulia, sipulia, paprikaa, tomaatteja (kesäkurpitsaa, munakoisoa jne), papuja... +pesto. Kasviksia ei pidä paistaa kuivaksi, vaan sieniin saa jäädä kosteutta ihan reippaasti.

1+1 kanamunaa ja raastettua pecorinoa, suolaa ja pippuria. Sekoitetaan valutetun kuuman pastan joukkoon ja on muuten herkkua. Vegemössö perään.

Vierailija
2/2 |
09.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ketsuppia?

Itse jättäisin nyhdöt ja olisin tehnyt kasviksista  seoksen. Eli siis sieniä, valkosipulia, sipulia, paprikaa, tomaatteja (kesäkurpitsaa, munakoisoa jne), papuja... +pesto. Kasviksia ei pidä paistaa kuivaksi, vaan sieniin saa jäädä kosteutta ihan reippaasti.

1+1 kanamunaa ja raastettua pecorinoa, suolaa ja pippuria. Sekoitetaan valutetun kuuman pastan joukkoon ja on muuten herkkua. Vegemössö perään.

Ei ketsuppia! Tyttökin veti kerrankin pastaa ilman ketsuppia. Normaalisti tuuttaa aika huolella. Ehkä munakoiso voisi tosiaan olla hyvä idea? Koko ajatus oli just tuo peston maku ilman kermaa tai tomaattimössöä tms.

AP.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme viisi