Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kyllä on kuningasidea: myydä kierrätyspaperista tehtyä pussia 9 euron hintaan.  Ja "tyylitietoiset suomibloggaajat" ostaa kilvan, onhan se hienoa kun on paperipussi, jonka kyljessä lukee ranskaa.

Kotomaamme "sisustajille" tuntuu menevän mikä vaan kaupaksi, missä lukee jotakin.  

 

Tämän hetken it-muki on korvaton kuppi jossa on kirjain. Iiiik, kuin ihanaa. Kynttilä ovat jo pari vuotta olleet lasikippoon valettuja, tärkeintä on, että kipossa on etiketti liimattuna, joko enkuksi tai ranskaksi lukee suunnilleen "tämä on kynttilä". 

 

Tauluiksi kelpaa vaan kehystetyt julisteet tai postikortit, joissa on joku älyvapaa mietelause englanniksi. Tai aakkoset kirjaimista innostuneelle lapselle, mutta tyylisyistä ilman å-ä-ö:tä, eihän niillä suomipenska mitään tee.

 

No joo, kierrätys on hyvä asia, mutta jos kierrätyspaperipusseja pitää roudata ulkomailta saakka, taitaa idea olla vähän himmentynyt.

Vai joko teillä on olkkarin piirongin päällä omat pussinne?

Sivut

Kommentit (60)

Korvattomilla kupeilla tarkoitetaan kai niitä Letters mukeja. Paperikassista en kyl mäkään ole kuullut vaikka ahkerasti sisustusblogeja luenkin. Tosin on tässä nyt työkiireiden vuoksi ollut viikon verran niin kiire, etten juuri nettiä ole ehtinyt avatakaan. Että kyseessä lienee todellakin tuore villitys sitten...

Vierailija

Uashamamat ei todellakaan maksa 9 euroa, pikemminkin 50 euroa.

maksaa ne pienimmät, ainakin heidän omassa nettikaupassaan xs-koko maksaa 5 euroa ja hinnat on sitten siitä ylöspäin riippuen koosta. suurin säkki taitaa olla jotain 75e.

 

Aargh, Uashmamat voin jotenkin vielä ymmärtää, mutta toi Be-polesin pussi oli kyllä tyhmä. Hieno ranskankielinen teksti joo, hyvänen aika. Jotkut henkevät "Happiness is not a destination. It is a way of life" -tekstitkin on mun mielestä korneja ja typeriä, mutta jotenkin vielä nekin tuntuu sisustuselementteinä järkevimmiltä kuin tuollaiset kierrätys-tekstit pussin kyljessä. Mitä kaikkea voisikaan painaa kauniilla fonteilla noihin pusseihin, ja bloggaajat ostaisivat?

Joo, saahan näitä Suomesta, mutta ei ne tänne itsekseen pomppaa vaan ne tuodaan maahan lentäen/rekalla/laivalla joten on kierrätyspussilla hiilijalanjälkeä kerrakseen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat