Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi piparitaikinan pitää antaa jäähtyä ennen munien ja jauhojen lisäämistä?

Vierailija
07.12.2020 |

Kokeilin ja piparitaikina meni kivikovaksi. Miten siihen enää lisää munia ja jauhoja??

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sen verran ettei muna kypsy. Ei tarvitse olla sen jäähtyneempää. Lämmitä uudelleen niin notkistuu.

Vierailija
2/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitapa kananmunat yli 40-asteiseen taikinaan, katso minkälaista munakasta saat aikaiseksi... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sä oikein teit? Itse kiehautan ensin sokerin, siirapin ja veden, sitten lisään rasvan, mausteet ja suolan. Annan jäähtyä, ja sitten kaadan vehnäjauhoihin, joissa on sooda. Ei se jäähtynyt seos kovettunut mitenkään. 

Käytin rasvana vegeblokkia, munia ei mun reseptissä ole.

Vierailija
4/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan perusasioita leivonnasta ja ruoanlaitosta miten käy munalle, kun se laitetaan kuumaan.

Vierailija
5/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä sä oikein teit? Itse kiehautan ensin sokerin, siirapin ja veden, sitten lisään rasvan, mausteet ja suolan. Annan jäähtyä, ja sitten kaadan vehnäjauhoihin, joissa on sooda. Ei se jäähtynyt seos kovettunut mitenkään. 

Käytin rasvana vegeblokkia, munia ei mun reseptissä ole.

Valion ohjeella keitin siirapin, sokerin, voin ja mausteet, välissä piti antaa jäähtyä, sitten lisätä 2 munaa ja jauhot ja sooda.

Vierailija
6/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehkääpä piparit ruisjauhoon eli resepti nimeltään ruispiparit

ei tarvitse kuumentaa vaan senkun sekottelee

ja maku erinomainen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No sen verran ettei muna kypsy. Ei tarvitse olla sen jäähtyneempää. Lämmitä uudelleen niin notkistuu.

Laitoin hellalle ja yritin saada notkistettua, mutta ne osat taikinasta jotka oli kovettuneet, eivät enää notkistuneet. Nakkasin hiiteen koko taikinan.

Vierailija
8/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
07.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

tehkääpä piparit ruisjauhoon eli resepti nimeltään ruispiparit

ei tarvitse kuumentaa vaan senkun sekottelee

ja maku erinomainen!

Tai ohrapiparit, mikä maku ja koostumus. Niitä teen tänä jouluna.