Miksi hesen ranskalaiset pitää olla tälläisiä?
Ranskanperuna: peruna, kasviöljy (palmu, rypsi), kuorrute (muunneltu perunatärkkelys, riisijauho, perunadekstriini, suola, nostatusaine (natriumdifosfaatti, ruokasooda), maltodekstriini, stabilointiaine (ksantaanikumi))
Kommentit (7)
^ No ei tod oo löllöjä, ainakaan mun kantapaikassa, vaan juuri sopivan rapsakoita. Hyviä ja varsinkin dipattuna ketsuppiin.
[quote author="Vierailija" time="26.03.2014 klo 19:33"]En tiedä, mutta pahalle maistuvat.
[/quote]jos et tykkää, niin onko pakko syödä? Omituisia kitisiötä.
[quote author="Vierailija" time="26.03.2014 klo 20:46"]
[quote author="Vierailija" time="26.03.2014 klo 19:33"]En tiedä, mutta pahalle maistuvat.
[/quote]jos et tykkää, niin onko pakko syödä? Omituisia kitisiötä.
[/quote]sanos muuta, mokomat motkottajat ;)
[quote author="Vierailija" time="26.03.2014 klo 20:46"]
[quote author="Vierailija" time="26.03.2014 klo 19:33"]En tiedä, mutta pahalle maistuvat.
[/quote]jos et tykkää, niin onko pakko syödä? Omituisia kitisiötä.
[/quote]
Minä en syökään.
Kun käyn joskus harvoin hampurilaisella niin Mäkkäriin mennään. Siellä ranskalaiset ovat paljon parempia.
En tiedä, mutta pahalle maistuvat.