mitä ajattelet lounaastani....
- keltaista jaffaa
- 4 keitettyä nakkia
- 4 juustosiivua
...olen toipumassa ripulista
Kommentit (4)
Loistavaa lounasruokaa. Mä teen monesti niin, että höylään arkijuustosta sellaisia pitkiä juustosiivuja ja käärin ne nakkien ympärille. Mikrotan sen verran, että juusto sopivasti sulaa. Ketsupin kanssa ääntä kohti. Limulla huuhtelen alas.
Ihan ok. Jaffasta saat energiaa (mikäli on sokerilla makeutettu) sekä nestettä ja nakeista suoloja, joiden saannista onkin huolehdittava ripuloinnista toipumisen aikana. Juustokin ok.
Noista saa hyvän fuusio keiton, kunhan ei keitä nakkia ylikypsäksi. Nakki fondue ala rourge. Olen edellisen kirjoittajan kanssa terveysvaikutuksista samaa mieltä. Ravintoympyrä tulisi pistää uusiksi tähän pyhän kolminaisuuden malliin.
Saan ripulin jo kun luen listaasi.