Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tekisi puolella rasialla maustamatonta sulatejuustoa?

Vierailija
23.03.2014 |

Mihin ruokaan se uppoaisi hyvin viikolla? Rasia avattu 1 päivä sitten.

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerin kastikkeeseen. Itselleni oheen runsaasti tuoretta persiljaa.

Vierailija
2/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kasvissosekeittoon, tomaattikastikkeeseen, juustokastike..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meneehän se leivän päällä! Eikö? No sitten johonkin keittoon tai makaronilaatikkoon.. 

Vierailija
4/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee jauhelihapasteijaa.

Vierailija
5/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee pieni porkkanakakku, sopivan kokoinen että tuo puoli rasia riittää päälle =D Ei ole ruoka, mutta jos haluaisitte herkutella joku päivä....

Vierailija
6/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotitekoiseen sushiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos ehdotuksista. Olisiko lisäehdotuksia esim. kanaruokaan? Olisiko kenelläkään reseptiä vinkata? ap

 

ps. Se toinen puoli rasiaa meni juuri porkkanakakun päällykseen ja nyt sitä tulee ulos korvistakin! Porkkanakakun kanssa syötiin ruoaksi makaronilaatikkoa, joten tuo hyvä ehdotus ei toteutune ensi viikon alussa.

Vierailija
8/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto  sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tuonhan voi laittaa lähes mihin vain...

Vierailija
10/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvissosekeittoon, bologneeseen, kaalilaatikkoo- tai pataan, lihapullamassaan, silakkalaatikkoon tai Janssonin kiusaukseen (selviät vähemmällä kermalla), tomaattikastikkeeseen, pizzaan, lasganen valkokastikkeen sekaan.

Mausta juustonloppu kuivatuilla yrteillä/ valkosipulilla/ raastetulla sitruunankuorella/ balsamicolla/ erilaisilla pippureilla tai näiden yhdistelmillä ja käytä leivän päällä. 

Jos ei mikään innosta, niin puolikas rasia kuulostaa kyllä niin pieneltä määrältä, että kai sen hyvällä omallatunnolla voi heittää poiskin? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvissosekeittoon, bologneeseen, kaalilaatikkoo- tai pataan, lihapullamassaan, silakkalaatikkoon tai Janssonin kiusaukseen (selviät vähemmällä kermalla), tomaattikastikkeeseen, pizzaan, lasganen valkokastikkeen sekaan.

Mausta juustonloppu kuivatuilla yrteillä/ valkosipulilla/ raastetulla sitruunankuorella/ balsamicolla/ erilaisilla pippureilla tai näiden yhdistelmillä ja käytä leivän päällä. 

Jos ei mikään innosta, niin puolikas rasia kuulostaa kyllä niin pieneltä määrältä, että kai sen hyvällä omallatunnolla voi heittää poiskin? 

Vierailija
12/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä sekottaisin siihen voita ja tomusokeria niin saan porkkaakakun kuorrutetta ja söisin lusikalla kunnes etoo :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaikki. Janssonin kiusaukseen voisi mennä. Käyttö johonkin upotettuna, jotta maku ei tule esille sellaisenaan. ap

Vierailija
14/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melkein mihin tahansa ruokaan kerman korvikkeeksi. Tai jos leipominen vielä innostaa, niin tee pieni voileipäkakku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 17:19"]

Kiitos kaikki. Janssonin kiusaukseen voisi mennä. Käyttö johonkin upotettuna, jotta maku ei tule esille sellaisenaan. ap

[/quote]

 

http://www.valio.fi/reseptit/janssonin-kiusaus/

 

Tässä kiusauksessa on 1 dl maitoa ja 4 dl kermaa. Ehkä 200g sulatejuustoa korvaisi 1 dl kuohukermaa.

Vierailija
16/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 16:37"]

Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto  sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.

[/quote]

 

Mikä tässä mahtoi tökkiä kahden alapeukun verran? Oliko viini liikaa Makaronilaatikkolandian kotikokeille?

Vierailija
17/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 17:35"][quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 16:37"]

Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto  sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.

[/quote]

 

Mikä tässä mahtoi tökkiä kahden alapeukun verran? Oliko viini liikaa Makaronilaatikkolandian kotikokeille?

[/quote]

Älä välitä, täällä on vain todella tavanomaista porukkaa.

Vierailija
18/18 |
23.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 17:35"]

[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 16:37"]

Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto  sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.

[/quote]

 

Mikä tässä mahtoi tökkiä kahden alapeukun verran? Oliko viini liikaa Makaronilaatikkolandian kotikokeille?

[/quote]

Olen huomannut itse saman alapeukutuksen, jos ehdotan jotakin makaronilaatikosta tai makukermoilla maustetusta peruna-jauhelihalaatikosta poikkeavaa... :/ Onneksi meidän ei tarvitse käydä heidän "herkkupöydissään" syömässä :)