porkkanatikut altistavat suumädälle.
Dippikastikkeeseen työnnetään haukattuja tikkuja, joissa on suusta kaikki pöpöt karieksesta flunssaan, norosta hammasmätään.
Miettikää vähän! T. Hammaslääkäri
Kommentit (17)
Mistä ne virukset ja bakteerit sinne kastikkeeseen eksyvät jos teen sen itse omassa keittiössäni?
jos otetaan porkkanatikku ja haukataan puolet ja sen jälkeen dipataan uudestaan. Lopulta dipissä on kaikkien kuolaa niiltä porkkanoiden puraisupinnoilta. Plakit nyt ainakin ja muutama miljoona pöpöä.
Lasten synttäreillä karies on helppo tartuttaa juurikin näin. Sopii hyvin myös vesirokkojuhliin ;-)
Tieteellistä faktaa on turha alapeukuttaa. Ei se tee faktasta epätotta.
Ööö, meillä dipataan tikku ja syödään se kokonaan. Sitten otetaan uusi tikku, dipataan ja syödään kokonaan jne. Ei kai haukattuja tikkuja kukaan sörki yhteiseen dippikulhoon?
Kuka vielä uskoo virkanimikkeisiin, joita anonyymit laittavat viesteihinsä?
t. A. Sianajana, Turun Arkkiherttua
Mielestäni menee vähän turhan tarkaksi. Vaikka tiukkapipo olenkin.
Siis haloo, eihän sitä haukattua tikkua enää sinne kastikkeeseen laiteta!!
Tottakai laitan. Purasen, kastan, purasen, kastan. Tapana on erityisesti muiden kuin miehen kanssa antaa ihmisille omat dipit, joita saa vaikka nuolla.
[quote author="Vierailija" time="19.03.2014 klo 19:09"]
Ööö, meillä dipataan tikku ja syödään se kokonaan. Sitten otetaan uusi tikku, dipataan ja syödään kokonaan jne. Ei kai haukattuja tikkuja kukaan sörki yhteiseen dippikulhoon?
[/quote]
[quote author="Vierailija" time="19.03.2014 klo 18:44"]
jos otetaan porkkanatikku ja haukataan puolet ja sen jälkeen dipataan uudestaan. Lopulta dipissä on kaikkien kuolaa niiltä porkkanoiden puraisupinnoilta. Plakit nyt ainakin ja muutama miljoona pöpöä.
[/quote]
Ainakin meidän taloudessa on käytössä on vallan useampikin kippo. Jokainen ottaa isommasta kiposta omaan pikkukippoonsa haluamansa määrän.
Ei ne porkkanatikut ole ne suumätää aiheuttava tekijä tuossa skenaariossa!
Mieti vähän! t. lääkäri
[quote author="Vierailija" time="19.03.2014 klo 18:44"]
jos otetaan porkkanatikku ja haukataan puolet ja sen jälkeen dipataan uudestaan. Lopulta dipissä on kaikkien kuolaa niiltä porkkanoiden puraisupinnoilta. Plakit nyt ainakin ja muutama miljoona pöpöä.
[/quote]
Ainakin meidän taloudessa on käytössä on vallan useampikin kippo. Jokainen ottaa isommasta kiposta omaan pikkukippoonsa haluamansa määrän.
Se on sitäpaitsi hammasmätä, eikä mikään suumätä, tiedoksi tuolle hammaslääkärille.
Vähän rupes tekeen mieli porkkanatikkuja ja dippikastiketta. Pakko mennä tekeen!