Lue keskustelun säännöt.
Tein tämän Iltalehden ohjeen mukaisen pizzapohjan, järkyttävän suolaista!
14.11.2020 |
Testasin siis tämän ohjeen: https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/d5c1e237-551a-4f0d-bbc2-9fe…
Vähän jo tekovaiheessa epäilin, että 30g suolaa on kyllä AIKA paljon...ajattelin että no joo, ohan tässä toisaalta 1 kg jauhojakin...ja joo, ois pitänyt uskoa vaistoa, ihan järkyn suolaista tuli. Ei tee mieli edes syödä :( voiko tuossa olla joku virhe, että Migulin ohjeessa tosiaan "perinteinen italialainen pizzapohj" tehdään niin, että tulee melkein puoli desiä(!!) suolaa?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Punnitsitko suolan?
Joo, punnitsin keittiövaa'alla.
Jaa no se on neljäsosa desilitraa suolaa.
Hyi, kuulostaa kyllä paljolta.