Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kannataako ostaa sous vide?

Vierailija
12.11.2020 |

Onko sillä tehty liha niin paljon parempaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se on melkeinpä parempi kasvisten valmistamisessa. 

Vierailija
2/3 |
12.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Siinähän on iso riski, että saa botulismin. Minusta sillä valmistettu liha on ihan purukumimaista. Liha tarvitsee kunnon ruskistuksen eikä jotain matalassa lämpötilassa hiostamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluaa erityisesti vaalia jotain, niin ainakin mahdollistaa osaltaan.  

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi viisi