Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kilon paahtopaisti jääkaapissa,

Vierailija
11.11.2020 |

mitä siitä saisi? Mulla ei ole koskaan onnistunut, raa*ahkosta lihasta en pidä mutten halua siitä kuivaakaan?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moskovan pata tai burgundin pata.

Vierailija
2/3 |
11.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausta, laita paistopussiin ja uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stroganoffia, stifadoa, gulassia.

Tai patapaistia, tulee murea ja mehukas. Keitä kihalientä, lisää dl soijakastiketta, mustaherukkamehutiivistettä tai hyytelöä, katajanmarjoja ja kokonaisia pippureita, rosmariinin oksa. Ruskista liha ja laita pataan niin että lientä n puoliväliin. Hauduta hellalla 30 min, käännä ja hauduta 35 min (jos haluat läpikypsää niin 35+40). Anna levätä ennen leikkaamista