Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kilon paahtopaisti jääkaapissa,
11.11.2020 |
mitä siitä saisi? Mulla ei ole koskaan onnistunut, raa*ahkosta lihasta en pidä mutten halua siitä kuivaakaan?
Kommentit (3)
Mausta, laita paistopussiin ja uuniin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Stroganoffia, stifadoa, gulassia.
Tai patapaistia, tulee murea ja mehukas. Keitä kihalientä, lisää dl soijakastiketta, mustaherukkamehutiivistettä tai hyytelöä, katajanmarjoja ja kokonaisia pippureita, rosmariinin oksa. Ruskista liha ja laita pataan niin että lientä n puoliväliin. Hauduta hellalla 30 min, käännä ja hauduta 35 min (jos haluat läpikypsää niin 35+40). Anna levätä ennen leikkaamista
Alue: Aihe vapaa
Moskovan pata tai burgundin pata.