Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pika-apua! millä makua kanafileisiin?

Vierailija
28.02.2014 |

Mulla on kaapissa paketti kanafileitä, mutta en tiedä miten saisin niihin makua, ovat maustamattomia. Kauppaan en pääse, joten ei mitään monimutkaista. Kaapista löytyy mausteita, kasvisliemikuutioita, sitä perussettiä.. Olisko joku hyvä vinkki?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.02.2014 klo 11:56"]

Mulla on kaapissa paketti kanafileitä, mutta en tiedä miten saisin niihin makua, ovat maustamattomia. Kauppaan en pääse, joten ei mitään monimutkaista. Kaapista löytyy mausteita, kasvisliemikuutioita, sitä perussettiä.. Olisko joku hyvä vinkki?

[/quote]

 

Voi voi. Olisit ostanut niitä kaupan marinoimia. On tosi hyviä!

Vierailija
2/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee marinadi niin, että laitat öljyä, basilikaa (tai vaikka persiljaa) ja valkosipulia ja ajat sen sauvasekoittimella tasaiseksi. Sitten siihen kanat marinoitumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitappa ny grillimaustetta ja sit viskot muitakin mausteita perään. Hyvää tulee. mielikuvitus rajana.

Vierailija
4/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otsikon perusteella olisin suositellut tätä mausteseosta, on hyvää:

http://www.santamariaworld.com/fi/tuotteet/Mausteet/#!/chicken--steak-/

 

Mutta jos et pääse kauppaan, niin sitten vaan paistat pannulla, laitat rasvan sekaan heti aluksi currya. Lopuksi suolaa ja pippuria. 

Vierailija
5/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada leivinpaperille 1tl suolaa, pippuria ja paprikamaustetta, pyörittele fileet mausteseoksessa. Käännä leivinpaperi fileiden päälle ja sen jälkeen nuiji ne esim. Kaulimella n. 1,5cm paksuisiksi. Paista n. 3-4min/puoli.

Vierailija
6/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.02.2014 klo 11:58"]Tee marinadi niin, että laitat öljyä, basilikaa (tai vaikka persiljaa) ja valkosipulia ja ajat sen sauvasekoittimella tasaiseksi. Sitten siihen kanat marinoitumaan.

[/quote]

tää olis muuten tosi hyvä, mutta löytyy vain kuivattua persiljaa. Käviskö se?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.02.2014 klo 12:01"]

tää olis muuten tosi hyvä, mutta löytyy vain kuivattua persiljaa. Käviskö se?

[/quote]

Kyllä

 

Vierailija
8/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä just mussutan fileitä, jotka halkaisin sisältä ja laitoin vaan grana padano-juustolastuja (2e maksaa pussi pirkka-merkkisiä) sisälle, sitten suolaa ja pippuria pintaan, korppujauhoissa pyöräytys. Paistoin pannussa ruskeeksi ja löin uuniin. Tosi hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äh, sori en tajunnut, että et pääse kauppaan :S t. nro 7.

Vierailija
10/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sivuhuomio: en usko, että sinulla on kanafileitä. Taitavat olla broilerin rintapaloja, joille on annettu markkinointinimeksi file. Oikea file on linnullakin selkäpuolella, ja kanalla/broilerilla se on pienen litteän luumun muotoinen ja kokoinen. Mehukas pala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.02.2014 klo 12:21"]Sivuhuomio: en usko, että sinulla on kanafileitä. Taitavat olla broilerin rintapaloja, joille on annettu markkinointinimeksi file. Oikea file on linnullakin selkäpuolella, ja kanalla/broilerilla se on pienen litteän luumun muotoinen ja kokoinen. Mehukas pala.

[/quote]

olet kyllä oikeassa :) mutta kiitos kaikille!

Ap

Vierailija
12/12 |
28.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hunaja antaa myös tosi kivasti makua :)