Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

oi ei!

Vierailija
23.02.2014 |

Voi että.... Olen kutsunut tänään koko suvun syömään poronkäristystä ja epähuomioissani otin valmiiksi siivutetun käristyksen eilen illalla jääkaappiin sulaamaan.

Millastakohan käristyksestä tulee, kun se paistetan sulaneena? Pilasinko nyt 1,5kg lihaa?! APUA!!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
23.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän siivutetaan jäisenä siksi että on helpompi siivutaa. Ei se tuosta pilaan mene että on jo valmiiksi siivutettu. Kunnon haudutus vain niin tulee hyvää.

Vierailija
2/2 |
23.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkonen on asian ytimessä. Samalla tavalla se liha paistuu on lähtölämpötila -10 tai 5 astetta. Pitkä haudutus niin namnam :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi yhdeksän