Vierailija

Kuinka usein viikossa teillä on seksiä? Kuinka pitkään olette olleet yhdessä?

 

Meillä on yleensä 3-4 x vko. Kohta 3 vuotta yhdessä.

Sivut

Kommentit (83)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeiset puoli vuotta 0 kertaa kun muutin ulkomaille. Ennen muuttoa (ja toivottavasti myös kotiinpaluun jälkeen 2 vkon päästä, jes) noin 5-6 kertaa viikossa, yhdessä oltu 3,5 v.

Alle kerran kuukaudessa seksiä. Välillä pidempiä taukoja. Vaimoa ei haluta koskaan. Yhdessä oltu yli 15 vuotta. Siitä jo 6 vuotta melkein ilman seksiä. Erilaisia oireita ja pillereitä myös tällä suunnalla vaimon ongelmia taustalla. Eli siinä mielessä samansuuntaista kuin nelosella.

 

Kerran kuukaudessa on niin epätyydyttävä tilanne, etten tiedä onko se lainkaan parempi kuin nolla. Kerran viikossa olisi kärsimystä, kerran kuussa on jo oikeastaan selibaatti.

Viikko on liian lyhyt tarkastelujakso meillä... :) Viimeksi seksiä oli 3 viikkoa sitten. Ehkä se kerta kuukauteen on lähempänä totuutta. Neljä alle 4-vuotiasta, ei paljon himot hyrrää. Hyvä ehkäisykeino sinänsä! ;)

Meillä on myös vähentynyt seksin määrä. Suhteen alussa oli 5-7 x viikossa ja päivässäkin saattoi olla 2-3 x. Mutta seksin määrään nykyään vaikuttaa, että työn jälkeen olen aika väsynyt ja mies opiskelee. Haluaisin, että seksin määrä pysyisi samana kuin ennenkin. Ja ehkä on sellainen pelko, että kerran kuukaudessa on sit vaan

 

-ap

Meillä vaihtelee, yleensä 2-4 kertaa viikossa, joskus vähemmän ja joskus enemmän. Yhdessä ollaan oltu 16 vuotta, ja ollaan molemmat oikein tyytyväisiä seksi määrään ja ennen kaikkea laatuun ;)

Nyt on ollut kuukauden verran hiljaisempaa petipuolella kun ollaan kumpikin oltu kipeinä ja lisäksi vielä lapsetkin ovat sairastaneet. 

 

Mutta normaalisti seksiä on viikossa 3 - 7 kertaa. Yhdessä ollaan oltu vähän vajaa kolme vuotta.

Vierailija
Kuinka usein viikossa teillä on seksiä? Kuinka pitkään olette olleet yhdessä?

 

Meillä on yleensä 3-4 x vko. Kohta 3 vuotta yhdessä.

Hah, niin paljon, kun viitsin sauvaa vinguttaa.

Ihan mielenkiinnosta ois kiva tietää, että onko vähän seksiä harrastavilla pareilla silti kuitenkin jonkinlaista hellyyttä/rakkautta suhteessa? 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat