Lue keskustelun säännöt.
Harmittaa aivan vietävästi, ettei kotiseudultani saa hyvää MARGHERITApizzaa
22.10.2020 |
pizzeriasta, vain Helsingissä olen syönyt taivaallista oizzerian margheritapizzaa, mikä on iso, pohja sopivan rapea ja ohut, ja maukas tomaattikastike ja juusto. Pizzat tarjoiltu aina höyryävän kuumina kuten kuuluu, ja valkosipuli herkullista. Täällä vain kuiva, paksu pohja, ja haalea kuivunut juustokäntty. Valkosipulia ei nimeksikään, ja sekin poltettu.
Kommentit (2)
Sen kun teet itse. Pitsapohjan päälle tomaattikastiketta ja mozzarellaa ja ei kun uuniin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos syö paikanpäällä pizzat on aina isompia kuin pizzerioissa, en tiedä miksi.