G: Mitä tänään ruuaksi?
Meillä on sellaisia Nutanan säilykesoijapalleroita kastikkeessa, pitkää tummaa riisiä sekä porkkanaraastetta. Maustan tuota kastiketta hieman currylla ja kurkumalla ja lisään siihen myös sipulia.
Tuo on mun suosikkieines, mutta sitä ei oo näkynyt paikkakuntani kaupoissa pariin vuoteen!
Kommentit (21)
[quote author="Vierailija" time="20.12.2013 klo 13:24"]
Vedettiin pois kaupoista ruokamyrkytysten takia!
[/quote]
Oho! No toivottavasti nyt on turvallista :)
Ap
Taidetaan käydä hakemassa pitsat. :)
Lounaaksi oli raviolia tomaattikastikkeella, illalliseksi tulee olemaan hirvipataa.
Yritän oikein erityisesti tehdä mahdollisimman epäjouluisia ruokia, kun ylihuomisesta alkaen tuunataankin sitten jouluruokia henkemme edestä seuraavat kaksi viikkoa.
Lounaaksi oli raviolia tomaattikastikkeella, illalliseksi tulee olemaan hirvipataa.
Yritän oikein erityisesti tehdä mahdollisimman epäjouluisia ruokia, kun ylihuomisesta alkaen tuunataankin sitten jouluruokia henkemme edestä seuraavat kaksi viikkoa.
Lihamureke, keitinperunat ja suppilovahverokastike. Olipas hyvää :)
Huomenna en enää kokkaa, vaan haetaan pitsat.
Perunamuusia, uunilenkkiä ja porkkanaraastetta.
[quote author="Vierailija" time="22.12.2013 klo 15:30"]
Lounaaksi oli raviolia tomaattikastikkeella, illalliseksi tulee olemaan hirvipataa.
Yritän oikein erityisesti tehdä mahdollisimman epäjouluisia ruokia, kun ylihuomisesta alkaen tuunataankin sitten jouluruokia henkemme edestä seuraavat kaksi viikkoa.
[/quote] Kaksi viikkoa jouluruokia??? Huh, mulla tulee jo Tapanina jouluruoka korvista ulos. Tykkään kyllä jouluruuasta, mutta ei sitä jaks montaa päivää syödä.
[quote author="Vierailija" time="22.12.2013 klo 15:35"]
[quote author="Vierailija" time="22.12.2013 klo 15:30"]
Lounaaksi oli raviolia tomaattikastikkeella, illalliseksi tulee olemaan hirvipataa.
Yritän oikein erityisesti tehdä mahdollisimman epäjouluisia ruokia, kun ylihuomisesta alkaen tuunataankin sitten jouluruokia henkemme edestä seuraavat kaksi viikkoa.
[/quote] Kaksi viikkoa jouluruokia??? Huh, mulla tulee jo Tapanina jouluruoka korvista ulos. Tykkään kyllä jouluruuasta, mutta ei sitä jaks montaa päivää syödä.
[/quote]
En mäkään, siksi puhuinkin tuunaamisesta. Mutta se on riesa silti. Tehdä niitä burritoja kinkusta, keittoja laatikoista, pastakastikkeita kaloista jne. Jouluruokaa meillä syödään ehkä kolme päivää, sen jälkeen on tämä työmaa edessä.
Meille tulee kaksi sukulaisperhettä vieraiksi, enkä koskaan osaa arvioida ruokien määrää oikein. Pahempi olisi kuitenkin jos loppuisi kesken.
[quote author="Vierailija" time="22.12.2013 klo 15:35"]
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/232689/Kalu%20Kakku/?ref=search
[/quote]
Kakkua. Nami, nami.
Tatti-naudan paistijauheliha-pippurijuusto -kastiketta ja pinaattipastaa. Romaine-salaatista, miniluumutomaateista ja tuorekurkusta salaatti.
Uuniin pistän kanan koipireisiä ja ranskalaisia.
Meillä oli eilistä kinkkua, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa, herneitä ja haudutettua punakaalia. Pernteisiä juluruokia syötiin eilen ja tänään, huomenna on jo muut ruuat lautasella.
Käytiin paikallisessa lounasravintolassa kalakeitolla.
Porkkana-punajuuri-tomaatti-kana -paistosta. Tuli makoisaa.
Jauhelihamureketta, uunijuureksia ja kastiketta.
Peurasta tehtyä ihanaa Daubea ja juuresmuussia jäi eiliseltä ja syötiin loput pois
Vedettiin pois kaupoista ruokamyrkytysten takia!