Lue keskustelun säännöt.
Hillo vai hilloke? Mitä eroa näillä kahdella?
19.12.2013 |
Mitä eroa on hillolla ja hillokkeella? Entäpä vielä kolmantena hyytelöllä? Selventäisikö joku minua fiksumpi?
Kommentit (4)
Hilloke on muuten, kuin hillo, mutta siinä on vähemmän sokeria ja enemmän lientä. Näin väittäisi Google.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hyytelö lienee jollain hyydytettyä tavaraa. Hillo ja hilloke eivät sitä ole.
Mun nähdäkseni hyytelö on jäykkää ja sileää. Hillo taas kokkareista ja juoksevampaa. Hilloke taitaa olla sellainen yleisnimitys kaikille sattumia sisältäville hillon tyylisille.
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 10:45"]
Hyytelö lienee jollain hyydytettyä tavaraa. Hillo ja hilloke eivät sitä ole.
[/quote]Hilloamisessa käytettävä hillosokeri sisältää pektiiniä, joka on hyydyke. Monet marjat ja hedelmät sisältävät myös pektiinä, joten parhaimmillaan ne hyydyttävät itse itsensä. Valkokärkisissä mansikoissa on eirtysen paljon pektiiniä, joten ne knnattaa säästää hilloamiseen.