Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teinpä vahingossa ihan törkeän hyviä sämpylöitä =D

Vierailija
26.11.2013 |

Porkkanaraastetta, kaurahiutaleita, ruisleseitä, pellavasiementouhetta, pikkasen sokeria ja suolaa ja vehnäjauhoja. Ja vettä, öljyä ja hiivaa. 

Namia =D

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No aina ei voi epäonnistua : D

Vierailija
2/3 |
26.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nostatitko kertaalleen vai  kaksi kertaa ja kuinka pitkään? Itse jouduin kerran jättämään taikinaan 2-3 tunnin kauppareissun ajaksi kohoamaan ja ne oli elämäni kuohkeimmat, pehmosimmat sämpyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin kulhossa n. puoli tuntia (löysä taikina), lisäsin sitten jauhoja vielä ja nostin "klönttejä" pellille ja saivat levätä vielä puolisen tuntia, 2vuotias poikani valvoi että saivat levätä rauhassa liinan alla =D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan yksi