Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein äsken ensimmäisen avokadopastani

Vierailija
22.11.2013 |

...ja se oli loistavaa! Herranjee miten hyvä ruoka. Tekisi mieli tehdä jo huomenna uudelleen.

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptiä?

Vierailija
2/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluu samaan sarjaan kuin banoffee, ei muuta kommentoitavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos! 

Vierailija
5/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en tuosta niin innostunut. On se ihan jees, mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Tykkään enemmän itse laadukkaista aineista tehdystä pesto genovesesta, esimerkiksi. Mutta sehän ei toki ole trendikästä kuten Ihmeellinen Avokadopasta ;)

Vierailija
6/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 19:53"]

Kuuluu samaan sarjaan kuin banoffee, ei muuta kommentoitavaa.

[/quote]

Paljon tyhjentävämpää kommenttia on hankala löytää koko avn historiasta. Onko tää nyt hyvässä vai huonossa ja miten pääruoka ja jälkiruoka liittyvät toisiinsa?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kovin erikoinen, et vissiin yleensä tee pastaa

Vierailija
8/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:28"]

Minä en tuosta niin innostunut. On se ihan jees, mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Tykkään enemmän itse laadukkaista aineista tehdystä pesto genovesesta, esimerkiksi. Mutta sehän ei toki ole trendikästä kuten Ihmeellinen Avokadopasta ;)

[/quote]

 

Niin, kun avokadopastaanhan ei voi tehdä itse sitä pastaa, saatika muutakaan.. :D 

Huokaus.. Sen takia että ruoka on "trendikäs", se ei voi olla hyvää?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:28"]

Minä en tuosta niin innostunut. On se ihan jees, mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Tykkään enemmän itse laadukkaista aineista tehdystä pesto genovesesta, esimerkiksi. Mutta sehän ei toki ole trendikästä kuten Ihmeellinen Avokadopasta ;)

[/quote]

 

Mulla oli vissiin aloittelijan tuuria, kun sattui kaikki mausteet just kohdalleen vaikken erityisesti mitannut. Oli just sopivan tulista ja valkosipulistakin. Varmaan seuraavan kerran kun teen niin tulee ihan erilaista.

 

Vierailija
10/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:29"]

Ei kovin erikoinen, et vissiin yleensä tee pastaa

[/quote]

 

Mä tykkään esimerkiksi kaalilaatikosta vaikkei se ole mitenkään erikoista ruokaa, miksi ruoan pitäisi olla erikoista? 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tyhmä kysymys, mutta pecorino on vissiin joku juusto?

 

 

Vierailija
12/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:30"]

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:28"]

Minä en tuosta niin innostunut. On se ihan jees, mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Tykkään enemmän itse laadukkaista aineista tehdystä pesto genovesesta, esimerkiksi. Mutta sehän ei toki ole trendikästä kuten Ihmeellinen Avokadopasta ;)

[/quote]

 

Niin, kun avokadopastaanhan ei voi tehdä itse sitä pastaa, saatika muutakaan.. :D 

Huokaus.. Sen takia että ruoka on "trendikäs", se ei voi olla hyvää?

 

[/quote]

 

Voi se toki olla, itselleni ei vaan niin kovin ihmeellinen kokemus avokadopasta ollut. Ihan perus jees vaan. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:32"]

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:30"]

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:28"]

Minä en tuosta niin innostunut. On se ihan jees, mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Tykkään enemmän itse laadukkaista aineista tehdystä pesto genovesesta, esimerkiksi. Mutta sehän ei toki ole trendikästä kuten Ihmeellinen Avokadopasta ;)

[/quote]

 

Niin, kun avokadopastaanhan ei voi tehdä itse sitä pastaa, saatika muutakaan.. :D 

Huokaus.. Sen takia että ruoka on "trendikäs", se ei voi olla hyvää?

 

[/quote]

 

Voi se toki olla, itselleni ei vaan niin kovin ihmeellinen kokemus avokadopasta ollut. Ihan perus jees vaan. 

 

[/quote]

 

Mutta piti päästä samalla hieman pätemään laadukkailla raaka-aineilla ja hienoilla ruokasanoilla jonka voisi myös lyhentää ihan vain pestoksi.. :D

 

Vierailija
14/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä toi ainakin näyttää tosi herkulliselta! Aion kokeilla itsekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se minustakaan ollut hehkutuksen arvoinen. Hyvää toki, mutta niin on moni muukin pasta, tai ruoka yleensäkin. Ei se silti itkettävän hyvää ole :D Esimerkiksi gambas al ajillo on minusta parempaa, tai vaikkapa ihan vaan läskisoosi...

Vierailija
16/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä kyllä tykkäsin kovasti, tosin eikös tämän trendikkyys ole jo mennyt ohi?

 

Tai en mä tiedä olisinko tykännyt jos olisin noudattanut reseptiä, mutta mun oikomiskonsteilla tuli ainakin ihan hyvää:

 

1 valkosipulinkynsi, joo, löytyy
½ chiliä (poista siemenet), laitoin sellaista chilitahnaa t-lusikallisen suoraan purkista
1 limetti, joo
2 kypsää avokadoa, joo
suolaa, joo
mustapippuria, joo
loraus oliiviöljyä, ei ollu kuin rypsiöljyä, voih.
kourallinen basilikaa (lehtipersija ja korianteri toimivat myös) pistin basilikaa
30 g (1 dl) raastettua pecorinoa, mitä? no ei oo.
30 g (1 dl) raastettua parmesaania, laitoin 2 dl, tai sellaisen pussillisen.

Näytti vähän laimeelta, niin lisäsin vielä Rainbow-pestoa muutaman t-lusikallisen.

 

Vierailija
17/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kun tein avokadopastaa niin se lensi samantien roskiin, mies ei edes suostunut maistamaan. Toisen kerran maistoin sitä kaverin tekemänä ja tällä kertaa maku oli lähempänä oikeaa (tai niin ainakin luulen), mutta ei se vieläkään kyllä säväyttänyt :(

Vierailija
18/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi tuo avocadopasta on jotenkin trendikästä?

Ulkomamma ja  ihan pihalla

Vierailija
19/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:43"]

Mä kun tein avokadopastaa niin se lensi samantien roskiin, mies ei edes suostunut maistamaan. Toisen kerran maistoin sitä kaverin tekemänä ja tällä kertaa maku oli lähempänä oikeaa (tai niin ainakin luulen), mutta ei se vieläkään kyllä säväyttänyt :(

[/quote]

 

No onpa hienoa tehdä ruokaa ja heittää se syötävä ruoka menemään.

Aikuiset ihmiset.. Naurettavaa ja lapsellista tuhlausta.

 

Vierailija
20/23 |
22.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.11.2013 klo 20:43"]

Mä kun tein avokadopastaa niin se lensi samantien roskiin, mies ei edes suostunut maistamaan. Toisen kerran maistoin sitä kaverin tekemänä ja tällä kertaa maku oli lähempänä oikeaa (tai niin ainakin luulen), mutta ei se vieläkään kyllä säväyttänyt :(

[/quote]

Veikkaan, ettei ollu tarpeeksi suolaa sun tekemässä av. pastassa.