Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
T ä r i s t y s h a l v a u s
22.09.2020 |
Sellaisesta olen kirjoittanut monta kertaa tänne, mutta en löydä. Se syntyy perunan luontaisista glykosideistä, on tiedetty jo 100 vuotta sitten. Toisissa lajikkeissa niitä on vähemmän kuin toisissa, Rosamundassa vain sen verran, että pystyvät mittaamaan, luki eviran Kaari-lehdessä kauan sitten.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Jorma Palo kertoi siitä eikä se mihinkään ole kadonnut. Mut hyvä tietää, et voi valita lajikkeita, mitä maahan kylvää ensi keväänä, eikö?