Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Erotatteko mandariinin, klementiinin ja satsuman toisistaan? Minulle ne ovat kaikki mandariineja

Vierailija
20.09.2020 |

?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä erotan ja syön vain satsumaksia. Itse asiassa juuri tässä syön.

Vierailija
2/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös satsuma ole noista pienin ja kirpein?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mandariini on noita kahta isompi.

Vierailija
4/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikös satsuma ole noista pienin ja kirpein?

Ja niissä vaaleampi kuori?

Vierailija
5/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näinhän se on. Piti vaan saada eri hintaluokkiin tuotteet jotta asiakkaita voi kyniä varojen mukaan.

T. Kauppias

Vierailija
6/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Satsumat on väkeviä. Mandariini makea. Klementiini miedompi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erotan. Erotan myös zucchinin ja kesäkurpitsan.

Vierailija
8/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raaka satsuma on kirpeä ja väkevä. Temppu onkin valita kypsyydeltään sopiva. Minulla on jokasyksyinen satsamaripuli kun satsumakausi alkaa. Ne on vaan niin hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän ne avatessa/avattuaan erottaa. Muun muassa kuorimisen helppoudesta ja siitä onko sisällä siemeniä vai ei. Kaikki on kyllä makeita, jos antaa kunnolla kypsyä.

Vierailija
10/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän ne avatessa/avattuaan erottaa. Muun muassa kuorimisen helppoudesta ja siitä onko sisällä siemeniä vai ei. Kaikki on kyllä makeita, jos antaa kunnolla kypsyä.

No mikä on helppo kuoria ja missä on sisällä siemeniä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
20.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mandariini on se tunkkaisenmakean makuinen, josta ei kuori lähde helposti.

Satsuma on se pieni ja ihanan kirpeä.

Klementiini on se näistä hedelmäisin ja maukkain ja todella helposti kuorittava.