Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miiksi kanan koipipalat ovat usein mehevämpiä kuiin keskiosa?

Vierailija
19.09.2020 |

?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ovat rasvaisempia osia.

Vierailija
2/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koivet on kanan rasvaisin osa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanassa parhaat osat ovat rasva ja nahka. Liha on vain pakollinen paha.

Vierailija
4/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ihmeen keskiosa? Tarkoitatko fileitä? Joo, rasva on syy. Ja harva on niin hyvä ruuanlaittaja, ettei tee fileistä kuivaa. Ei tunnu onnistuvan edes ravintoloissa, joten en yleensä tilaa broilerinfilettä.

Vierailija
5/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä vika on kokissa jos ei kanasta saa maukasta ja mehevää oli osa mikä tahansa.

Vierailija
6/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Filee menee keitossa pieninä paloina tai sitten intialaisessa ruoassa, kun ensin marinoi paloja maustekastikkeessa yön yli (vähintään), jolloin mureutuvat. Kokonaisena syötynä koivet ovat tietenkin parempia, ja siivet myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanat istuvat orrellaan sellaisessa jalkakylpyä muistuttavassa marinadivaasissa

Vierailija
8/8 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen koipipaloista risottoa. Ensin keitän koivet maustetussa vedessä, sitten irroitan lihat ja laitan ne kiehumaan kasvisten ja riisin kanssa.

Jämäluihin ripottelen suolaa ja imeskelen ne puhtaaksi viimeisistä lihoista ja rustoista (jos olisi koirakaveri, nyppisin jäänteet sille)

Jäljelle jääneet luut murskaan ja keitän liemeksi, joista myöhemmin teen risottoa mahdollisesti höystettettynä pienellä määrällä sika-nauta jauhelihaa taikka ilman.

Ps. luuydin on superfoodia (ehkä)(ainakinkoirien mielestä on)